Menu

Vijf foto's die je deze zomer in Europa moet nemen

Op 11 juni is het gedaan met roaming in Europa. Waar wacht je dus nog op om het ganse continent af te reizen, prachtige foto's te nemen en die met ons te delen? Geef je ogen de kost op deze vijf idyllische locaties. Prachtfoto's gegarandeerd.

09.05.2017
Door Céline R

- Spanje: Rio Tinto
Of in het Nederlands: de Rode Rivier. Deze niet alledaagse waterloop stroomt over vulkanische rotsen in Andalusië, waardoor de rivier wel in brand lijkt te staan.

- Sicilië: Scala dei Turchi
Deze reusachtige trap van spierwitte kalksteen is door de natuur gevormd en loopt uit in turquoiseblauw water. De klif ligt pal tussen twee fijnzandstranden.

- Ierland: Giant's Causeway
De 'Reuzendam' is een enorme, vulkanische rotsformatie in het graafschap Antrim aan de Noord-Ierse kust. Wat je ziet, zijn 40.000 basaltzuilen naast elkaar.

- Noorwegen: Trolltunga
Trolltunga is een surrealistische rotsformatie in het zuidwesten van het land. Deze klif is duizelingwekkend hoog en hangt over het prachtige Ringedalsvatnetmeer.

- Polen: Krzywy Las
Krzywy Las
betekent letterlijk 'het gebogen bos'. Dit vreemde bosje ligt in het natuurgebied Chojna en bestaat uit 400 pijnbomen, allemaal meer dan 80 jaar oud. De bomen zien er op het eerste gezicht uit alsof ze gebogen werden: aan de basis staat hun stam in een hoek van 90°.

Goed om te weten
Vanaf 11 juni is roaming in de Europese Unie verleden tijd bij Orange. Wanneer je daarna in de Europese Unie op reis bent, gebruik je de nationale volumes die bij je tariefplan zijn inbegrepen. Heb je je bundel overschreden? Dan betaal je dezelfde prijs als in België.

Bezoek onze website voor meer informatie
over de nieuwe roaming tarieven