Menu

Vier nieuwe zenders in Orange Love

Sinds 20 september kunnen Orange Love-klanten afstemmen op vier nieuwe themazenders over muziek, koken, doe-het-zelven en platteland. Die vier zenders krijgen ze cadeau... gratis en voor niks.

23.10.2018
Door Céline R

Het zenderaanbod van Orange TV wordt regelmatig uitgebreid, zonder dat de klant daarvoor vaak peperdure opties moet activeren. Zo voegden we enkele weken geleden automatisch vier nieuwe zenders aan de decoder toe.

Vier nieuwe zenders

- MENT TV is de zender met #feelgood music voor Vlamingen die niet alleen onder de douche luidkeels meezingen;
- Njam! is de bekende kookzender waar de allergrootste chef-koks van Vlaanderen jou helpen om een gezonde maaltijd in elkaar te steken;
- Dobbit TV is de doe-het-zelfzender waar Roger je dag in, dag uit helpt met de realisatie van jouw projecten;
- Plattelands TV is de zender voor iedereen met een voorliefde voor het Vlaamse platteland. De zender staat volledig in het teken van het buitenleven: de boerenstiel, het plattelandsleven, paardrijden, jacht en visvangst.

Onze Love kent geen grenzen

Heb je zin om Netflix, YouTube, UnCut, MUBI te kijken op je tv-scherm? Dankzij een versterkte samenwerking met Google biedt Orange je een Google Chromecast aan om honderden films, series, afspeellijsten, sportevenementen en foto's te streamen van je smartphone of tablet naar je tv. Bij ons krijg je al een Chromecast voor de spotprijs van 19 euro (in plaats van 39 euro).

Televisie, anders bekeken

Niet alleen het zenderaanbod evolueert bij Orange TV. Sinds kort kan je ook gebruikmaken van de splinternieuwe interface. De update wordt automatisch geïnstalleerd. We hebben het menu helemaal vernieuwd, waardoor het nu nog aangenamer, vlotter en sneller is. En wanneer je liever tv kijkt op je smartphone of tablet, kan je in de Orange TV-app je programma ook op pauze zetten, doorspoelen of terugspoelen (timeshift). Kortom, jij kiest zelf hoe je tv kijkt.

Kon je tot nu aan ons Love-aanbod weerstaan? Klik hier en laat je helemaal overtuigen.