Menu
Blog

Vergeet niet je iPhone-applicaties af te sluiten

Tot uw dienst

Misschien heb ook jij de neiging om op je iPhone of iPad veel applicaties te openen. Maar denk je er ook aan ze af te sluiten om de batterij te sparen?

16.11.2012 Simon VAN CAUTEREN

In de loop van de week gebruik je op je toestel applicaties die allemaal stroom verbruiken of je mobiele internetforfait opgebruiken. Het is dus geen overbodige luxe eraan te denken deze applicaties af te sluiten om het geheugen te sparen of te voorkomen dat je gps-applicatie aan één stuk door blijft vragen om rechts af te slaan.

Het volstaat tweemaal op de hometoets te drukken - dat is de ronde knop die onder het scherm van je iPhone/iPad zit. Daarna kan je onderaan het beeld de icoontjes visualiseren van de applicaties die in gebruik zijn.

Om een applicatie te sluiten moet je 2 seconden lang op om het even welk icoontje drukken tot het teken « - » verschijnt. Om een applicatie af te sluiten druk je op « - » en het icoontje verdwijnt. Het kan een hele reeks icoontjes zijn als je dat nog nooit gedaan hebt. Neem er je tijd voor en doe het voortaan al eens vaker.

 

Tags

Found this useful? Share with

Simon VAN CAUTEREN
Gamer et photographe, le partage est dans sa nature de Digital Native biberonné aux Likes et aux Retweets.