Menu
Blog

Verfijnde timer voor pro's

Fun

Een klassieke timer op een telefoon kan handig zijn. Voor sporters die op zoek zijn naar een preciezere versie hebben we de oplossing.

28.03.2013 Simon VAN CAUTEREN

Runtastic is een gigant in de sector van sportapplicaties voor de iPhone, Android, Windows Phone en zelfs BlackBerry 10. Zijn laatste app – runtastic Timer – is wellicht één van de beste timers die voor sporters ontwikkeld werd. Voorlopig is deze app (waarvan de basisversie gratis is) op de iPhone en Android beschikbaar.

Wat biedt deze app aan?

Met runtastic Timer kan je zoveel timers (of wekkers) instellen als je wenst. De app is perfect voor allerlei activiteiten, van meditatie tot kettlebell, van circuittraining tot spinning. Het is dé tool voor degenen die aan intense sportsessies, of HIT, doen. Je kan de timer ook aanpassen aan de verschillende fases van je training: opwarming, training, gewicht, pauzes, recuperatie. Pluspunt: je hoeft niet constant naar je scherm te kijken. Deze app kan je ook met de stem bedienen!

Runtastic Timer vind je op de officiële website van Runtastic. Vergeet niet naar de andere apps te kijken! De meeste basisversies zijn gratis: arm- en buikspieren, running en fietsen.

Found this useful? Share with

Simon VAN CAUTEREN
Gamer et photographe, le partage est dans sa nature de Digital Native biberonné aux Likes et aux Retweets.