Menu
Blog

Trouw je deze zomer? Deze programma’s brengen je in de stemming!

Fun

De zomer is in aantocht en dat betekent maar één ding: love is in the air! Geef je binnenkort je ja-woord aan de liefde van je leven? Of heb je heel wat huwelijksfeesten van familie en vrienden op de agenda staan? Deze televisieprogramma’s van zender TLC brengen je alvast in de juiste stemming.

11.04.2019 Céline Roman

Hét trouwprogramma

TLC staat niet voor niets voor ‘True Love Channel’. De televisiezender overspoelt je dan ook met series over liefde, trouwen en alles wat daarbij komt kijken. Het bekendste programma is misschien wel Say Yes To The Dress, waarin toekomstige bruidjes op zoek gaan naar hun droomjurk. Aangemoedigd (of tegengewerkt) door hun supporters, passen de vrouwen verschillende kanshebbers, tot de iconische woorden “I say yes tot the dress!” vallen.

Ruziënde bruidsmeisjes

Een trouwfeest draait niet alleen om de bruid, ook bruidsmeisjes gaan graag met de aandacht lopen. Say Yes To The Dress: Bridesmaids, een variatie op het gekende format, focust op de zoektocht naar kleedjes voor de vriendinnen van de bruid. Maar of de vriendschap zal blijven duren, is nog maar de vraag.

Iets ouds of iets nieuws?

In Something Borrowed, Something New krijgen bruiden de keuze tussen het oude trouwkleed van hun moeder of een spiksplinternieuwe jurk. Vallen ze voor sentimentele waarde en zien ze de charme in van het vintage kleed? Of gaan ze voor een gloednieuw exemplaar en stellen ze hun familie teleur?

Op maat gemaakt

Bride By Design volgt het reilen en zeilen in een Amerikaanse bruidsboetiek. Ontwerpster Heidi Elnora maakt jurken op maat en geeft elke bruid een uniek gevoel. Ze is dan ook ontzettend populair bij alle verloofde vrouwen en krijgt soms de vreemdste verzoeken.

Begin je al te dromen van jouw speciale dag? Dan hebben we goed nieuws. TLC verwent je zeven dagen op zeven met deze series. Bovendien is de zender gratis inbegrepen in ons LOVE-aanbod!

Found this useful? Share with

Céline Roman
Dol op sms’en en smileys. Smoor op shoppen en lekker eten. Gek op joggen en apps.