Menu
Blog

Toptelefoons voor tieners

Tech

Je bent jong en je wilt wat, dus ook de beste telefoon! En met de feesten in het vooruitzicht zijn wij natuurlijk de eerste om je aan enkele goede cadeautips te helpen ;) We vroegen ons af: wat is nu eigenlijk de perfecte telefoon voor tieners?

07.11.2013 Andy Van Schil

En omdat we ook benieuwd waren naar jullie mening hierover, hebben we via onze Facebook-pagina om raad gevraagd. We kregen heel wat reacties, waarvoor natuurlijk dank! Hieronder geven we een korte bloemlezing van de posts. En hopelijk weten jullie na het lezen al zeker een antwoord op de vraag: wat is de beste telefoon voor tieners?

de iPhone

De meesten vonden de iPhone de allerbeste telefoon voor tieners. Jullie noemden vooral het gebruikersgemak van dit toestel, en de grote hoeveelheid apps en spelletjes die beschikbaar zijn voor een iPhone, zijn natuurlijk ook een goede reden ;) Welke model van de iPhone, dat maakte eigenlijk helemaal niet uit. Wil je eens vergelijken?

De Samsung Galaxy

Een goede tweede plaats is weggelegd voor de Samsung Galaxy–lijn. Daar zijn ontzettend veel modellen en ook voor jou als tiener, of voor jouw zoon of dochter zal daar dus een perfect toestel tussen zitten. Of je nu gaat voor meer geavanceerde Samsung Galaxy S4 (aan 529,99 euro), of bijvoorbeeld voor de complete en leuke Samsung Galaxy Fame (aan 169,99 euro). Je kunt niet verkeerd doen met de Samsung Galaxy-lijn!

De Sony Xperia

Een eervolle vermelding is weggelegd voor de Sony Xperia SP. Aangezien een Waalse ervaringsdeskundige, (een échte tiener, wauw!) op onze Franstalige pagina postte dat hij er zo tevreden van is. En aangezien deze telefoon een 8-megapixel camera heeft, én geschikt is voor het toekomstige 4G-netwerk, vonden wij het ook een waardige telefoon om hier te noemen.

Onze aanrader - De Nokia Lumia 520

Nu hebben wij natuurlijk ook niet stilgezeten, en hebben we ook de raad ingeroepen van een echte gsm-deskundige: ons team-member Maria Luisa! Dus Maria Luisa, wat vind jij? “Wat ik de perfecte telefoon voor tieners vind, is de Nokia Lumia 520! Je kunt hem volledig personaliseren zoals jij dat wil, hij is gemakkelijk in gebruik en het touchscreen werkt ook met handschoenen, altijd handig voor de koudere dagen!” Dus bedankt aan Maria Luisa voor haar goede raad, en natuurlijk volgen wij haar helemaal. De Nokia Lumia 520 is nu beschikbaar in onze webshop voor maar €159,99 én je krijgt er een gratis cover bovenop. Ideaal!

TopTelefoons voor Tieners specialisT

Nu zijn we helemaal bijgepraat over toptelefoons voor tieners. Natuurlijk hadden we ook wat andere suggesties, die we ook graag nog wilden delen. Pierre stelde bijvoorbeeld een babyfoon voor, wat ons wat onhandig lijkt, maar toch bedankt voor de tip ;) We hoorden ook opvallend vaak de Nokia 3310, omdat “ze er geire mee smijten”, ook geen gek idee! En Aricia? Die had het hele rijtje gewoon al voorspeld. Zij is met recht onze Toptelefoons voor Tieners Specialist.

Ontdek onze eshop

Found this useful? Share with

Andy Van Schil