Menu
Blog

Tien om naar uit te zien in het nieuwe tv-seizoen

Fun

De herfst staat voor de deur. Voor veel tv-kijkers is dit een leuke periode omdat de najaarsprogrammatie van de tv-zenders uit de startblokken schiet. Tal van nieuwe programma’s worden gelanceerd en de vaste waarden maken opnieuw hun opwachting op het scherm. Wij stelden alvast onze top 10 samen!

06.09.2016 Kelly Last name
  1. VIER komt dit najaar met Niveau 4, een documentairereeks van journalist en programmamaker Eric Goens over het reizen en zeilen van het politiekorps Brussel-West. Vanaf 30/08 op VIER.
  2. In de spannende VTM-serie Cordon kon je in 2014 zien hoe de inwoners van een Antwerpse wijk in een hermetisch cordon worden geplaatst na het uitbreken van een dodelijk virus. Het tweede seizoen begint een maand na de uitbraak van het virus. De overlevenden beseffen dat het cordon langer zal duren dan eerst werd gedacht en proberen een manier te vinden om in deze situatie te overleven. Vanaf 5/09 op VTM.
  3. Callboys is een nieuwe serie van regisseur en scenarist Jan Eelen. Drie bevriende gigolo’s hebben de handen in elkaar geslagen om de sector plat te spelen. Onder de naam “Callboys” zijn ze dagelijks te gast in het universum van een vrouw die ze naar best vermogen moeten bevredigen. Vanaf 8/09 op VIER.
  4. In de nieuwe zondagavondshow van één, Sorry Voor Alles, ontvangt Adriaan Van den Hoof elke week een nietsvermoedende Vlaming om hem/haar de verrassing van het leven te bezorgen. Een maand lang wordt het leven van de onwetende kandidaat gevolgd en in handen genomen door een team van televisiemakers. Na een maand herbeleeft hij/zij samen met Adriaan de afgelopen 30 dagen in een spannende quiz. Vanaf 4/09 op één.
  5. Voor Nieuwe Buren zegden “de rosse van K3” Karen Damen en haar beste vriend en theaterproducent James Cooke hun luxeleven voor 30 dagen vaarwel . Ze verhuisden naar een bescheiden woning en moeten zien rond te komen met een leefloon van 768 euro. Ze willen aan de lijve ondervinden wat voor meer dan 100.000 Belgen keiharde realiteit is. Vanaf 31/08 op Vijf.
  6. In een gloednieuw programma gaat Gert Verhulst samen met zijn bevallige assistente Ruth Beeckmans op zoek naar Het Grootste Licht. Vijf bekende panelleden krijgen van hen opdrachten voorgeschoteld die ze elk op hun eigen manier tot een goed einde moeten brengen. Vanaf 7/09 op VTM.
  7. Canvas brengt dit najaar een eigenzinnige fictiereeks. De 16 is een serie over de machtsspelletjes in de coulissen van de Wetstraat. De reeks combineert drama en comedy en werd gefilmd met iphones. Dit najaar op Canvas.
  8. In de reeks Spoed 24/7 kunnen we dit najaar het reilen en zeilen volgen op de gloednieuwe spoedgevallendienst van UZ Leuven, een van de grootste en meest moderne van het land. Vanaf 29/08 op één.
  9. Qmusic krijgt dit najaar een televisiepoot. Q2 neemt dagelijks om 20u30 het tv-signaal over van 2BE. De doelgroep blijven jonge mensen. Vanaf 28/08.
  10. Sofie Dumont, Vlaanderens bekendste lady chef, verlaat dit najaar haar vertrouwde keuken en belt aan bij bekende Vlamingen om in hun keuken te kokkerellen. Zo wordt “De Keuken van Sofie” dit seizoen Sofie in de Keuken van. Vanaf 29/08 op VTM.

Wij installeren ons alvast in de sofa met een hapje en een drankje om te genieten van dit leuke televisieaanbod! Wist je trouwens dat Orange ook digitale televisie aanbiedt? Zo hoef je niks te missen van het nieuwe tv-seizoen!

Ontdek ons aanbod

Tags

Found this useful? Share with

Kelly Last name
Geeky lady die zo verslaafd is aan sociale media dat haar gsm zelfs meegaat in bad. Trotse eigenaar van zwart mopsje Lola en huiskatten Pitou & Marlies.