#BlijfThuisLeren: Thuisblijf Skills met Samir

Wie thuisblijven zegt, zegt ook extra veel tijd om iets nieuws te leren. Zoals bijvoorbeeld een paar handige thuisblijf skills die je ook na de lockdown kan gebruiken. En wie beter dan vlogger Samir (UP2D8) om je die aan te leren? Fun verzekerd!

27.04.2020
Door Simon V

Zeg jij al zo lang dat je graag zou leren breien, schilderen, schaken, Spaans spreken, programmeren…? Deze lockdown is hét perfecte moment om je te verdiepen in een nieuwe hobby of om iets nieuws te leren.

Handige thuisblijf skills voor later!

Daarom vroegen we vlogger Samir (UP2D8) of hij samen met ons een aantal handige thuisblijf skills wou leren: dingen die je eigenlijk al lang wil kunnen, maar er nooit de tijd voor vond.

#1 Zo fluit je op je vingers

Stiekem ook zo jaloers op mensen die op hun vingers kunnen fluiten? Samir vond enkele handige tips & tricks om deze thuisblijf skill meteen onder de knie te krijgen! Ideaal om na de lockdown je favoriete teams nog enthousiaster aan te moedigen.

#2 Een das knopen doe je zo

Zin om na de lockdown piekfijn voor de dag te komen? Leer samen met Samir een das knopen! De perfecte thuisblijf skill voor bijvoorbeeld een date of sollicitatiegesprek.

#3 Magic tricks voor beginners

Op familiefeesten is entertainment altijd welkom. Ontdek samen met Samir de geheimen achter deze coole magic tricks en verbaas jong en oud op het eerste feestje na de lockdown!

  1. Whoa, zweeft die speelkaart nu echt? 
  2. Is het nu een rode of groene appel?
  3. Ooit al een brandende lucifer op je vinger laten balanceren?

#BlijfThuisJeDingDoen. Met Orange.

Gamen, leren, chillen … door de lockdown heb je nu extra veel tijd voor dingen die je al lang wou doen. En daarbij kan mobiel internet zeker van pas bij komen! Dankzij Go Intense beschik je over maar liefst 15 GB per maand.

Bovendien profiteer je van een aantrekkelijke korting als je je Go Intense abonnement combineert met één of meerdere Go Intense of Go Unlimited abonnementen.

De max, vertel me meer over Go Intense!

Zin om nog meer toffe dingen uit te testen? We vroegen Samir om enkele populaire lifehacks voor ons uit te proberen in een coole ‘Life hack of Lie Hack’-reeks!