Menu
Blog

Klaar voor The Walking Dead seizoen 10?

Fun

Na negen jaar voelen Daryl en co uit The Walking Dead aan als familie. We beleefden samen dan ook heel wat ups (en vooral downs, in het geval van de meeste personages). Nu Halloween om de hoek loert, komt het volgende seizoen als geroepen.

Voor de fans: dit mag je verwachten van het tiende seizoen, vanaf 7 oktober op FOX. Voor de newbies: kijk eerst alle vorige afleveringen want #spoileralert!

27.09.2019 Simon VAN CAUTEREN

Silence The Whisperers

Eindelijk weer griezelen met de biterslame-brainsroamersfloaters of lurkers. Maar het zijn vooral de Whisperers die het weer uithangen. Deze groep survivors die zich kleden in zombiehuid (eikes!), maakten hun debuut in seizoen negen.

 

Of ze nog lang zullen overleven is nog maar de vraag. Michonne, Daryl, Carol en de anderen van de Alexandria Safe-Zone bereiden in seizoen tien een verrassingsaanval voor. Bye bye, Whisperers?

Wéér een tijdsprong

De show maakte intussen al drie tijdsprongen, en ook dit seizoen ontsnappen we er niet aan. Angela Kang, showrunner van TWD, verklapte in een interview dat we deze keer “een paar maandjes ofzo” voorruit zullen springen.

Wat moeite om te volgen? Een Reddit-gebruiker maakte een handige tijdslijn van de vorige seizoenen. De makers hebben niet bevestigd of onderstaande inschatting klopt, maar ons lijkt het een goede gok.

The Walking Dead Seizoen 10: tijdlijn vorige seizoenen

Michonne out

Nadat Andrew Lincoln (Rick) zijn biezen pakte, bevestigde ook Danai Gurira (Michonne) een tijdje geleden op Comic-Con dat seizoen tien haar laatste wordt.

Ze zal waarschijnlijk nog enkele afleveringen te zien zijn, maar daarna is het onverbiddelijk vaarwel. Al zullen we Gurira hoogstwaarschijnlijk tegenkomen in de The Walking Dead-film, naast co-star Rick Grimes.

Seizoen 11?

Een tijdje geleden hield de comic waarop de serie gebaseerd is er onverwachts mee op. Paniek! Afschuw! Onrust! Gelukkig konden de makers van de serie ons meteen geruststellen dat de reeks gewoon doorgaat. Ondanks het dalende aantal kijkers, zal seizoen tien dus waarschijnlijk niet het laatste zijn. *haalt opgelucht adem*

▶ Seizoen tien start op 7 oktober, één dag na de Amerikaanse release, op FOX. Deze zender is gratis inbegrepen in ons Love Trio-pack.

Found this useful? Share with

Simon VAN CAUTEREN
Gamer et photographe, le partage est dans sa nature de Digital Native biberonné aux Likes et aux Retweets.