Menu
Blog

Temptation Island: 4 voorspellingen voor de heetste dreamdates ooit

Fun

23.03.2017 Andy Van Schil

Wie zich gisteren voor Temptation Island in de zetel had geïnstalleerd met een kommetje chips, merkte waarschijnlijk pas na afloop dat dat bakje lekkers de hele tijd onaangeroerd was blijven staan. Wat er op tv allemaal gebeurde, was gewoon té spannend! Als je mond al openging tijdens deze negende aflevering, was het niet om te snacken, maar om ‘What the f*ck?!’ of ‘Oh nee!’ te roepen. Niet alleen zagen we Merijn, Jeffie en Herbert volledig losgaan om de confronterende beelden van hun ‘domme wijven’ te wreken; als klap op de vuurpijl kwam Annelien Coorevits de dames totaal onverwachts trakteren op opnames die hen stuk voor stuk aan het huilen kregen. Het opzet was overduidelijk: hoewel het filmpje van Niels nog bedoeld was om de brokken te lijmen, moesten de beelden die Lize, Lisa en Jolien te slikken kregen, hen over de streep trekken om óók alle schroom overboord te gooien op dreamdate. Benieuwd of dat gaat lukken! Enkele voorspellingen …

Voorspelling #1: Herbert houdt het hoofd koel; Jolien geeft zich niet bloot

Hoewel Herbert en ‘zijn’ Saartje seks hebben gehad in de badkamer (als we de hese verleidster-met-neusring mogen geloven tenminste), werd gisteren duidelijk dat het geweten van Herbert dan toch helemáál niet in België is achtergebleven. Hij begon ‘een beetje spijt te krijgen’ van wat hij met zijn temptation had uitgespookt en bleef na een nachtje doorzakken tegen een verveeld kijkende Saartje doordrammen over hoe boos hij was op ‘geil hondje’ Jolien en hoe ze het ‘zelf had gezocht’. Als we een gokje mogen wagen: die twee houden het beschaafd op dreamdate. Ook voor Herberts vriendin Jolien voorspellen we een brave dreamdate. De blondine gaf dan wel giechelend toe dat ze met Karim had gekust, toch is ze volgens ons net iets te preuts om op dreamdate all the way te gaan.

Voorspelling #2: Lize laat zich verwennen; Jeffie doet hetzelfde  

Lize leek vanaf het eerste kampvuur op zoek naar een excuus om Jefferson te bedriegen met Ken. Toen de singer-songwriter (is écht een beroep) met paardenstaart in de openingsscène aan boord van de vrouwenboot klauterde, begonnen haar ogen meteen te glinsteren – en ze hielden daar zelfs niet mee op toen hij later op de dag in een van zijn melige songs ontstak (integendeel). De twee groeiden steeds dichter naar elkaar toe en gaan hun dreamdate sowieso beschouwen als een huwelijksreis. Jeffie laat zich gewillig inpakken door Natasja (of is het andersom?), dus ook van die twee tortels verwachten we een pikante dreamdate. Jefferson weet het al nog voor hij vertrekt: ‘ik ben gef*ckt’.

Voorspelling #3: vieze dingen voor Roos; handjes boven de lakens voor Niels

We hadden Alex graag een toontje lager zien zingen, maar zijn voorspelling tijdens de allereerste aflevering (het intussen wereldberoemde ‘ik ga vieze dingen doen met je meisje’) zal dan toch waarheid worden, hoezeer Niels ook zijn spijt betuigde. Sneaky Lisa reageerde met een ferm ‘Lul niet man’, en ook Rosanna lijkt die mening toegedaan: ze is al te erg verstrikt in het verleidingsweb van de spierbundel om zich nu nog los te trekken. Op hun dreamdate krijgt die paringsdans van de vorige aflevering sowieso een staartje. Niels daarentegen wil op veilig spelen door Bo in plaats van Parastoo uit te nodigen. De ‘exotische danseres’ van vierentwintig kon maar niet begrijpen waarom Niels ‘al die dingen met haar deed en haar toch nooit meevroeg op date’. Aangezien ze hem letterlijk bespringt als ze beetje gedronken heeft en zelfs zonder alcohol niet te houden is, ligt de beslissing van Niels wel voor de hand.

Voorspelling #4: veel blabla voor Lisa; veel boemboem voor Merijn

Nadat de intieme beelden van Merijn en Pommeline Lisa bijna aan het braken kregen, brak er iets in de coole brunette. Ze liet zich ’s avonds de mannelijke aandacht welgevallen en fluisterde Jolien toe dat ze de vrijpartij met Guisepe zou bewaren voor de dreamdate, maar we durven ervoor wedden dat ze uiteindelijk toch niet aan verleiding toegeeft. Maar of Merijn zich zo goed gaat gedragen, is nog maar de vraag. Pommeline was ‘zo blij als een kind met een lolly’ toen ze Merijn mocht kussen, en volgens ons krijgt ze sowieso nog meer snoep in haar schoot geworpen op dreamdate.

Wat zijn jullie voorspellingen voor de dreamdates van volgende week?

Tags

Found this useful? Share with

Andy Van Schil