Menu
Blog

Tablets die echt voor kids gemaakt zijn

Tot uw dienst

Soms aarzelen we om onze tablet aan een kind te lenen. Daarom gaan KIDO'z en Lenco modellen lanceren die voor kinderen ontworpen zijn... met het oog op hun veiligheid.

09.12.2012 Simon VAN CAUTEREN

Iedereen wilt toch dat kinderen veilig kunnen spelen en leren? Lenco heeft het door en gaat de applicatie KIDO'Z Play standaard op tablets installeren. Het mooiste voorbeeld is de Cooltab-70 met een 7 inch scherm die op Android draait. Deze tablet wordt in een aantal leuke kleuren aangeboden (blauw, roze, groen en grijs).

Deze tablet mag zowel door volwassenen als kinderen gebruikt worden. Je hoeft enkel de kindvriendelijke modus te activeren om je kinderen met een gerust hart met je tablet te laten spelen. In deze modus krijgen ze enkel toegang tot veilige content en je gegevens (contacten, e-mails, enz.) blijven veilig.

En wat biedt KIDO'Z Play dan? De applicatie heeft een gekleurde interface die volledig voor kinderen bedacht werd. Ze kunnen ermee spelen, leren en ontdekken in een veilige en leuke omgeving. De interface biedt hen spellen, quizzen, beelden en speelse applicaties aan. KIDO'Z Play is al in 17 talen beschikbaar, waaronder het Nederlands. 

Tags

Found this useful? Share with

Simon VAN CAUTEREN
Gamer et photographe, le partage est dans sa nature de Digital Native biberonné aux Likes et aux Retweets.