Menu

De beste podcast over series: Behind the Scenes of Stranger Things

Ben jij het type dat alle Netflix-series al van voor naar achter heeft uitgekeken? Tijd voor the next level: een podcast die gaat over series – zo meta! De bekendste streamingdienst ter wereld beseft dat luisteren het nieuwe kijken is, en wij kozen hun beste podcast uit.

Nadat je Behind the Scenes: Stranger Things hebt beluisterd, groeit je bewondering voor de makers van je favoriete sciencefiction-horrorserie ongetwijfeld nóg meer. Lees hier waarom je deze podcast zeker niet mag missen!

05.12.2019
Door Simon V

De beste podcast voor Stranger Things-verslaafden

Deze podcast is ideaal voor wie niet genoeg kan krijgen van Stranger Things, maar met die passie niet meteen terecht kan bij z’n omgeving. Je vrienden hebben duidelijk geen boodschap aan eindeloze uiteenzettingen over details of liefdesuitingen voor bepaalde acteurs (Joe Keery!).

Maar bij host Dan Taberski kun je wel terecht. Hij sleurt je nóg harder mee in de serie en beantwoordt – samen met de cast en de crew – de vragen over seizoen 3 die al weken door je hoofd spoken. Letterlijk. Zo snijden ze ook het onderwerp ‘The Mind Flayer’ aan. Hoe kwam het monster tot leven? En wat vinden de acteurs van het ding? Je hoort het al: ook tussen twee seizoenen in blijf je dankzij deze podcast op het puntje van je stoel zitten.

Prachtig, die jaren 80!

Wanneer je naar Stranger Things kijkt, ben je waarschijnlijk zo hard in de ban van het verhaal, dat de details in de achtergrond je amper opvallen. En toch let je er de volgende keer beter wél op: de makers hebben namelijk alles uit de kast gehaald om die speciale ‘eighties’-sfeer te creëren.

In de Behind the Scenes-podcast gaan ze dieper in op specifieke sets uit de serie. Zo is aflevering één gewijd aan ‘the Starcourt Mall’, die in seizoen 3 van Stranger Things een sleutelrol vervult. De podcastgasten bespreken de aankleding van het winkelcentrum uit 1985, van de speurtocht naar het juiste flesje cola tot de renovatie (of het omgekeerde?) van de shopping mall zelf.

Luisteren geblazen

Hebben we in de file niet allemaal al eens gedacht “Kon ik nu maar een serietje kijken?”. Laat ons zeggen dat dit in de buurt komt. Wij zijn alvast fan van podcasts die de beleving van een serie alleen maar versterken. En je hebt geen reden om niet te luisteren, want Behind the Scenes: Stranger Things is te vinden op:

Onbeperkt padcasts luisteren met Love 

Nieuwsgierig naar deze mega-interessante making of van Stranger Things? Je kunt deze podcasts gratis online beluisteren en downloaden. Je hebt dus enkel een vaste of mobiele internetverbinding nodig. En dat treft, want met ons Love Duo-pack betaal je enkel en alleen voor onbeperkt vast internet en mobiel. Wil je graag ook nog tv kijken, dan is Love Trio iets voor jou.

Vertel mij alles over Love Duo! Ik wil alles weten over Love Trio