Menu
Blog

Stiekem een serie uitkijken zonder je lief?

Fun

15.06.2017 Céline Roman

Zijn jullie zo’n koppel dat alles samen doet, van sporten en feesten tot koken en winkelen? Niet echt? Dan nog is de kans groot dat jullie er wél een punt van maken om samen een serie te kijken. Gezellig en op en top romantisch. Maar na een tijdje komt er misschien sleet op die routine. Je lief is een avondje weg, jij bent alleen thuis en je hebt zó veel zin om de volgende aflevering te kijken… Hij of zij hoeft het nooit te weten, toch?

Je bent niet de enige die zijn of haar lief bedriegt!
Voel je je een beetje schuldig nadat je je lief hebt bedrogen door stiekem al verder te kijken naar jullie favoriete serie zonder dat hij of zij naast je in de zetel zat? Terecht, maar je bent zeker niet de enige. Bijna de helft van de seriekijkers maakt zich af en toe schuldig aan dit soort bedrog, en toont daarbij weinig tot geen berouw. Meer zelfs: ze zouden het zo opnieuw doen als ze zeker wisten dat ze ermee weg zouden komen. In de volgende drie situaties durft de ‘temptation’ weleens de bovenhand te halen: als een van jullie twee op businesstrip is, nadat je partner in slaap is gevallen of wanneer je lief nog op het werk zit.

Zo blijf je je partner eeuwig trouw
Temptation Island is natuurlijk toptelevisie, maar zelf blijf je je lief graag trouw. Daar staan we helemaal achter, dus geven we enkele tips mee om dat braaf vol te houden.

1.Beperk jullie ‘samenkijkseries’ tot twee

Als je geen scheve schaats wil rijden (of kijken), is het zaak om de lat niet te hoog te leggen. Als jullie alle toffe series samen gaan kijken, geraken jullie hopeloos achter en wordt de verleiding sowieso te groot. Ga daarom elke maand even samenzitten om door het tv-aanbod te snuisteren en twee (niet meer!) series te kiezen die ‘off limits’ zijn en alleen in duo gekeken mogen worden.

2.Kies een ‘soloserie’ als back-up

Daarnaast is het een goed idee om een plan B te voorzien voor die momenten waarop je de mist in dreigt te gaan. Spreek dus meteen af welke series jullie alleen mogen kijken. En daarna: zand erover en niet jaloers doen!

3.Breng verslag uit bij je lief

Nieuwe series op je eentje kijken mag – wees niet te streng voor jezelf – maar het is wel belangrijk om nadien verslag uit te brengen bij je lief. Een korte samenvatting van de plot en een beschrijving van de personages: meer heb je niet nodig om jezelf te zuiveren van alle zonde. Het gevaar bestaat dan natuurlijk wel dat je lief beslist dat dit een samenkijkserie wordt …

Ontdek het Love-aanbod

Tags

Found this useful? Share with

Céline Roman
Dol op sms’en en smileys. Smoor op shoppen en lekker eten. Gek op joggen en apps.