Sportfanaat? Ontdek de sportzenders van Love, de all-in van Orange

Ben je verslaafd aan sport en wil je niets missen van de internationale topwedstrijden? Dan ben je bij Love, de all-in van Orange, aan het juiste adres. Naast Eurosport zit ook Eleven Sports volledig gratis in dit pakket. Haal de beste supporter in jezelf maar naar boven, want op de sportzenders van Love valt zoveel sport te bekijken dat het een sport op zich wordt.

11.10.2018
Door Céline R

Wij geven de voorzet, jij kopt binnen

Ben je fan van Spaans, Italiaans of Duits voetbal? Dan zit je met Love gebeiteld. Je kunt er alle toppers uit La Liga, de Serie A en de Bundesliga volgen. Maar dat is nog niet alles. Ook de FA Cup, live matchen uit de UEFA Nations League, Euro 2020 Qualifiers, UEFA Friendlies én de live matchen uit de Engelse EFL Championship (2e klasse) en EFL Cup komen aan bod op Eleven Sports.

Love is the name, B-bal is the game

Heb je het meer voor basketbal? Ook dan heeft Love heel wat voor jou in petto, want zowat alle NBA Live matchen worden uitgezonden. Wat dat inhoudt? Vier regular season games per week, het All Star Weekend, het beste van de Playoffs én de Finals.

Maar er komt nog meer aan bod op de sportzenders van Love

Het draait natuurlijk niet alleen om een bal in de sportwereld, en dat weten we bij Orange. Daarom krijgen ook andere live sportwedstrijden een podiumplaatsje in de tv-gids. Ben je dus meer into MMA fights, hockey, wielrennen, darts, snooker ... dan zal ook jij niet teleurgesteld worden!

Goed nieuws! Al deze sportzenders zitten helemaal gratis in de all-in van Love. Ontdek ook de andere tv-zenders van Love.