Menu
Blog

Sector One werft een nieuwe Fortnite-speler aan

Fun

Ben je onklopbaar in Fortnite? Is het je droom om deel uit te maken van een van de sterkste e-sportteams in België? Waag je kans en neem deel aan de selectietoernooien die door Sector One, het team dat Orange sponsort, worden georganiseerd.

26.03.2019 Céline Roman

Ken je Sector One nog niet?

Als je nog geen gamer bent en als de gekte van e-sport je koud laat, dan doet Sector One misschien geen belletje rinkelen.
Sector One is een van de grootste professionele teams van gamers in de Benelux. Zo groot zelfs dat Orange sinds vorig jaar hoofdsponsor is geworden (lees ons artikel Hoe Orange je warm zal maken voor esports).
Sector One bestaat vandaag uit 25 beroepsspelers die al een aardig palmares bij elkaar speelden, met onder andere Belgische kampioenschappen en het ESL Benelux Winter Championship.
Wil je op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over Sector One, aarzel dan niet om hun Twitter-account te volgen.

Drie toernooien in hartje Brussel

Sector One is op zoek naar een nieuwe professionele gamer om een Fortnite-team rond te bouwen.
Voel jij je goed genoeg om andere Fortnite-spelers uit te dagen op pc of PS4? Schuilt er in jou een professionele gamer? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor een toernooi op zaterdag 30 maart, 6 of 13 april in shoppingcentrum City 2 in hartje Brussel.
Daarna gaan de spelers die op elk toernooi het meeste punten gescoord hebben door. Een van hen kan dan deelnemen aan de interne selectieprocedure en maakt dus kans op een plekje in het team.

Speciaal voor deze toernooien, kun je bij Orange 1000 v-bucks winnen door voor minstens 50 € te besteden in de City 2 en de winkel in de Nieuwstraat.

Interesse? Schrijf je als de bliksem in op de website van Sectore One

Studiebeurs voor gamers

Found this useful? Share with

Céline Roman
Dol op sms’en en smileys. Smoor op shoppen en lekker eten. Gek op joggen en apps.