Menu
Blog

Sector One speelt de finale van de Kayzr League

Fun

Dit weekend zijn alle ogen gericht op Kinepolis Antwerpen, waar de Kayzr League Finals plaatsvinden. Afsluiten doen we in schoonheid, want zondag speelt een gamer van het team dat Orange sponsort, Sector One, de finale van Hearthstone.
 

07.12.2018 Céline Roman

Wat is Kayzr?

Kayzr is een naam die je zeker moet onthouden als je esport volgt in België. Kayzr is een Gentse start-up die de Belgische esport een duwtje in de rug wil geven door grootschalige evenementen te organiseren.
Zo organiseert het bedrijf bijvoorbeeld bijeenkomsten waar fans de beste spelers uit de Benelux aan het werk kunnen zien in games zoals daar zijn: Rocket League, League of Legends, CS:GO en Hearthstone.
In het voorjaar kon je zo al de finales Rocket League en LoL bijwonen in Gent, of de Counter-Strike finale in Rotterdam.
Op hun website kan je per game de samenstelling van elk team bekijken, info vinden over evenementen die nog moeten komen en natuurlijk ... kaartjes krijgen voor de finale van dit weekend.

Sector One

Sector One, het team dat Orange sponsort, zal flink vertegenwoordigd zijn.
Zaterdag neemt het team het op tegen Echo Zulu in League of Legends. Eerder keken Sector One en het Nederlandse team elkaar al in de ogen op Tweakers Gaming Live. Toen trokken de Belgen aan het langste eind. Winst in de finale van de Kayzr League zou een mooie opsteker zijn voor alle fans, vooral na de nederlaag van vorig weekend...
Zondag treedt Sjoesie (lees: Sushi) aan in de halve finale Hearthstone om 17 uur en, laat ons hopen, in de finale om 19 uur.
Een plaatsje in de finale levert 600 euro op, een plaatsje in de halve finale 375 euro.

Hoe Orange je warm zal maken voor esports

 

Tags

Found this useful? Share with

Céline Roman
Dol op sms’en en smileys. Smoor op shoppen en lekker eten. Gek op joggen en apps.