#BlijfThuisJeDingDoen: Doe mee aan de Ronde tegen Corona

Deze zondag geen Ronde van Vlaanderen, maar een Ronde Tegen Corona. Vanaf 11 uur vliegt een helikopter 6 uur lang over alle Vlaamse provincies. Daarbij wordt het Mooiste Vlaanderen gefilmd: de camera zal inzoomen op warme boodschappen die ook jij kan inzenden. De beelden kan je live volgen op HLN.be en VTM. Lees snel verder en misschien spot ook jij zondag je boodschap op TV!  

03.04.2020
Door Simon V

Dé hoogmis van het Vlaamse wielervoorjaar wordt dit jaar niet gekoerst, maar gevlogen. Met de Ronde Tegen Corona lanceren VTM en HLN.be een hartverwarmend alternatief voor ‘Vlaanderens Mooiste’.

Op zondag 5 april vliegt een helikopter – met Qmusic-dj Vincent Fierens aan boord – vanaf 11 uur over alle Vlaamse provincies. Het doel? De mooiste en tofste boodschappen van thuiszittende Vlamingen in beeld brengen! Alles wordt live uitgezonden via HLN.be. Op VTM voorzien Koen Wauters en Freek Braeckman vanaf 13u30 de beelden van commentaar in een speciale editie van ‘Blijf in uw Kot’

Stuur je foto of video nu in!

Blijf zondag dus vooral thuis. Hoor of zie je de helikopter naderen? Wuif naar de camera, doe een dansje, zwaai met een spandoek… Kortom, laat je creativiteit de vrije loop.

Via zelfgemaakte boodschappen in je tuin, op je dak of zelfs de parking van je werkplek kunnen we tijdens de Ronde Tegen Corona onze mede-Flandriens een hart onder de riem te steken: samen kunnen we het coronavirus verslaan. 

Wil je zeker zijn dat de Ronde Tegen Corona ook jouw huis of werkplek in beeld brengt? Stuur via onderstaande link snel een foto of video in van jouw idee!

Ja, ik wil meedoen

#BlijfThuisJeDingDoen. Met Orange

Ook in deze uitdagende tijden willen ervoor zorgen dat je ook thuis je ding kan blijven doen. Daarom zet Orange België als sponsor met plezier haar schouders onder dit hartverwarmende initiatief. Blijf zondag dus net zoals wij gewoon in je kot en doe mee aan de Ronde Tegen Corona!  

Ja, wij doen ook mee!

Zondag 5 april staat helemaal in het teken van de Ronde. Sluit de dag bijvoorbeeld af met een leuke sportserie of sportdocu. In ons artikel over de beste Netflix series vind je alvast enkele toffe aanraders!