Menu
Blog

Pure nostalgie: Blind Date is terug!

Fun

VTM bestaat dertig jaar en dat zal de kijker geweten hebben! De zender vierde zijn jubileum met een spetterende show en pakt uit met programma’s die terugblikken op het rijke verleden van de televisiemaatschappij. Een remake van het legendarische Blind Date mag dan natuurlijk niet ontbreken. Je hoort het goed: dé datingshow is terug van weggeweest!

18.02.2019 Céline Roman

Blind Date krijgt een nieuw gezicht

De meest opvallende verandering van het programma is de gloednieuwe presentatrice Nathalie Meskens. Zij treedt in de voetsporen van VTM-icoon Ingeborg, die ons jaren geleden entertainde met haar sappige uitspraken. Andere ingrediënten van het succesrecept werden wél behouden. Denk maar aan de grappige voice-over of het gênante gezwaai op de trap.

Oude én nieuwe rondes

Verschillende rondes van het datingprogramma zul je nog herkennen, maar anderen kregen een serieuze update. Anno 2019 kan een onderdeel als ‘Wat zegt Google?’ natuurlijk niet ontbreken. Je weet maar nooit welke verborgen interesses komen bovendrijven op sociale media! In een volgende ronde worden er familie, vrienden en zelfs ex-liefjes bijgehaald. Zij komen de jager verrassen met enkele gekke weetjes en waarschuwingen over zijn of haar prooi.

Drie prooien, meerdere jagers

Meskens zal het de jagers niet makkelijk maken. Alsof verleiden achter een scherm nog niet spannend genoeg is, nemen er nu soms twee jagers het tegen elkaar op. Zij moeten de drie prooien zo snel mogelijk voor zich zien te winnen. Lukt hen dat niet? Dan worden ze onverbiddelijk weggestemd. Ze halen dus maar beter meteen alles uit de kast!

Een streepje muziek

Als kers op de taart werd de fameuze begintune in een nieuw jasje gestoken door niemand minder dan dancekoning Regi Penxten. Of deze muziek de kandidaten in de stemming kan brengen, valt af te wachten. Eén ding is alvast zeker: de terugkomst van Blind Date is pure nostalgie!

Volg Blind Date op VTM, gratis inbegrepen in ons LOVE-aanbod!

Found this useful? Share with

Céline Roman
Dol op sms’en en smileys. Smoor op shoppen en lekker eten. Gek op joggen en apps.