Menu
Blog

Proficiat met jouw keuze!

Onderweg

Jij hebt voor Mobistar gekozen? Goed gedaan! ;-) We zijn zeer blij jou te mogen zeggen dat onze abonnementen op prijs-vlak in zeer positieve zin zijn opgevallen.

07.02.2014 Andy Van Schil

Hoezo? Wel, een studie van het BIPT, het Belgisch Instituut voor postdiensten en telecommunicatie heeft de prijzen voor telefonie in België en enkele buurlanden met elkaar vergeleken. Deze studie, in opdracht van vicepremier Johan Vande Lanotte, werd op 5 februari gepubliceerd, en we hoeven ons allesbehalve te schamen voor de resultaten. Ik hoor je al denken: allemaal goed en wel, maar wat wil je mij nu precies vertellen?

Neem nu bijvoorbeeld onze abonnementen: Kangoeroe 8 (een abonnement zonder data), Dolfijn 12 en Dolfijn 20 staan op de eerste plaats binnen hun categorie in België, vergeleken met de drie andere providers. Niet slecht, hè? Heb jij een van deze abonnementen? Wel, dan heb jij een zéér goede keuze gemaakt ;-)

Om zeker te zijn dat je ook de formule hebt gekozen die het best past bij jouw behoeften is er bovendien onze Personal Check Up: wij vergelijken continu onze aanbiedingen met jouw verbruik. Als we merken dat er een idealer tariefplan bestaat voor jou, dan laten we je dat weten via sms. Natuurlijk kan je jouw persoonlijke aanbevelingen ook terugvinden in je Klantenzone. Al 90% van onze klanten hebben hier al van geprofiteerd. Jij ook?

Om nog even terug te komen op de goede resultaten van Mobistar binnen de BIPT studie… Wel, we hebben dat aan jou, en al onze andere klanten te danken! Dagelijks bezorgen jullie ons namelijk jullie mening of opmerkingen over onze aanbiedingen via onze social media kanalen, onze website of telefonisch. Jullie mening is dan ook héél belangrijk voor ons. Dankzij de feedback die jullie ons bezorgen zijn wij in staat om regelmatig onze tarieven aan te passen zodat deze het best beantwoorden aan jullie behoeften en verwachtingen. Aarzel dus zeker niet om jouw feedback en verwachtingen met ons te blijven delen, zodat ook in de toekomst jou de voordeligste tarieven kunnen blijven aanbieden!

Wees gerust, we gaan niet op onze lauweren rusten. We gaan onvermoeibaar voort blijven werken om er voor te zorgen dat jij steeds van de meest voordelige en interessante aanbiedingen kunt genieten. We hopen dan ook dat er in de toekomst nog veel meer mensen gaan zijn die net zoals jij gebruik maken van de voordeligste abonnementen van de markt! Een 3e studie van het BIPT gaat ons dat hopelijk kunnen bevestigen ;-)

Het netwerk van Orange

Tags

Found this useful? Share with

Andy Van Schil