Probeer eens een andere camping met de Hello van deze maand!

Ga je graag kamperen? Maar heb je nog niets gepland voor je vakantie? Misschien kun je je ditmaal gaan voor iets avontuurlijkers dan je gewend bent. Wellicht kunnen we je verleiden met één van deze alternatieve slaapplekken! Blijf je liever thuis om wat in je tuin te werken (ook al is het maar je balkon), of heb je een fantastisch idee, maar moet je het alleen nog realiseren? Ook dan zit je hier goed.

14.06.2013
Door Simon V

Slaap in een zeepbel, een betonnen pijp of een kunstwerk

Slapen op een camping? Dat is hopeloos ouderwets. Deze maand in onze Hello nieuwsbrief bespreken we verschillende mogelijkheden die de traditionele camping vervangen. En niet alleen in België of Frankrijk, maar ook Noorwegen, Australië of Canada. Je kunt je vakantie doorbrengen op een drijvend vlot, of in een tent die opgehangen wordt in een boom. De keuze is aan jou! De prijzen variëren, en de ervaring natuurlijk ook! 

Wat je niet mag vergeten voor vertrek

Misschien ga je wel graag op avontuur. En wist je ook al dat technologie je kan helpen in bepaalde situaties? Dus bekijk eens deze apps, die zeer nuttig kunnen zijn tijdens jouw verblijf in een betonnen pijp of een boom... Boven alles moeten we ons goed voorbereiden en vooral niet vergeten. En daarvoor bestaan er verschillende apps. Ken je bijvoorbeeld al de Camping checklijst voor iOS of voor Android? En als je dan in de natuur bent, word je natuurlijk graag vergezeld door alle lokale flora en fauna. Of juist niet! Download een anti-muggen app (iOS of Android) en je kunt eindelijk genieten van je rust. En, hoe je slaapplek er ook uitziet, een beetje licht kunnen we allemaal gebruiken. En daarvoor bestaan er dan weer handige apps zoals Flashlight voor iOS of Android.

En naast het kamperen, Fab lab en stedelijk tuinieren

Deze maand praten we in de Hello newsletter ook over "Fab Lab", de beroemde workshops voor digitale fabricage, waardoor jij je creatieve ideëen werkelijkheid kan laten worden, bijvoorbeeld door het gebruiken van een 3D-printer. En wil je graag tuinieren, maar woon je in de stad, op een appartement met een klein balkon? Geen probleem, we leggen uit hoe je hier het beste van kunt maken. 

Meld je dan meteen aan voor de Hello newsletter via je Klantenzone.