Orange verhuist met je mee

Je Love-abonnement bij Orange opzeggen omdat je van plan bent te verhuizen? Dat was voor Laurent, al 5 jaar klant bij Orange, geen optie. En dus volgde hij de stappen op de website van Orange. Nu kan hij meteen na zijn intrek in zijn nieuwe huis naar zijn favoriete zenders kijken.  We blikken samen terug op zijn ervaring.

27.08.2018
Door Céline R

Verhuizen met Orange in 5 stappen

  1. Ik controleer of ik de dienst kan ontvangen op mijn nieuwe adres
  2. Ik vraag na of mijn nieuwe adres al aangesloten is op het kabelnetwerk
  3. Ik verstuur het verhuisformulier 3 tot 6 weken voor mijn verhuis of ik spring binnen in een Orange-shop
  4. Ik leg de apparatuur van Orange klaar voor de installateur
  5. Ik word op de hoogte gehouden via sms

Terug naar Laurent
Waar beginnen we?
Laurent is 44 jaar en papa van twee tieners. In zijn vrije tijd volgt de leerkracht aardrijkskunde graag het tennis en de F1. Hij is bijna 5 jaar klant bij Orange. Als gevolg van een scheiding moest hij in april verhuizen.
Omdat hij zo tevreden was van zijn tv en internet vroeg hij aan Orange wat hij moest doen om zijn diensten mee te verhuizen.
"Meteen nadat ik een nieuw adres gevonden had, ging ik naar een Orange-shop omdat ik weet dat je niet overal in België de tv-diensten van Orange kan ontvangen. Ik wilde weten of ik mijn abonnement kon meenemen. De verkoper verzekerde me dat ik ook in mijn nieuwe woonplaats zou kunnen afstemmen op Orange TV. Geweldig nieuws!"
Dat is inderdaad het eerste wat je moet checken als je van plan bent te verhuizen.
Je kan daarvoor naar een shop gaan zoals Laurent, of je surft naar onze website, op de pagina voor internet en tv.  Zo weet je meteen of je nieuwe adres aangesloten is op ons netwerk.

En daarna?
Is je nieuwe thuis aangesloten? Super!
Dan hoef je alleen nog zo snel mogelijk je nieuwe adres aan onze medewerkers door te geven. Zoals de verkoper ook al zei aan Laurent: dat doe je best 3 tot 6 weken voor de verhuis.
"Ze hadden me gezegd om te checken of mijn appartementje al aangesloten was op de kabel en daarna het online verhuisformulier in te vullen."
Laurent ging meteen tot de actie over en vulde het verhuisformulier voor Internet +TV in. Omdat hij al kabel had, vroeg Orange om de aanvraag 3 weken voor de grote verhuis in te dienen. Had hij nog geen kabel, ging alles net iets langer duren (minstens 6 weken). Wanneer je het formulier invult, kan je ook de instructies bekijken om de installatie voor te bereiden. Je treft er bovendien een checklist aan met alle apparatuur van Orange die je mee moet verhuizen (vergeet je afstandsbediening niet, want dat zien we vaak!).
"Ik vond de beschrijving heel duidelijk, en ik moet erbij zeggen dat er aan mij geen grote techneut verloren is gegaan. De installateur die Orange stuurde, sloot alles correct aan. Hij was een grote hulp."

En dat is het?
Nadat je het formulier hebt ingediend, neemt Orange binnen de 5 dagen contact met je op om een afspraak vast te leggen voor de installateur.
"Twee dagen voor de afspraak ontving ik een sms met de bevestiging. Dat vond ik super. En wat ik helemaal top vond, was de sms die ik kreeg 30 minuten voor de installateur aan mijn deur stond. Ik voelde me meer dan een nummer. En de dag na mijn intrek kon ik al tv kijken... Eleven Sports, wat een zender :-) "

Als je net zoals Laurent verhuisplannen hebt en je Love-pack mee wil verhuizen, surf dan naar onze website of neem contact op met onze klantendienst, telefonisch (500, optie 4-4) of via onze sociale netwerken.

Ontdek onze YouTube video