Menu
Blog

Orange TV lite: da’s tv kijken zonder decoder!

Tech

Tv kijken zonder decoder, kan dat? Reken maar van yes! Met Orange TV lite stream je je favoriete programma’s via je Chromecast direct naar je tv. In deze blog vertellen we je alles over dit gloednieuwe aanbod voor het hele gezin!

17.01.2023 Maité Delgado

NIEUW: Orange TV kijken zonder decoder

Van Disney+ tot Netflix: steeds meer families streamen hun favoriete series en films online. Maar wat als je af en toe toch ook eens graag tv kijkt?

Dan is Orange TV lite iets voor jou! Met dit nieuw tv-aanbod stream je makkelijk tot 20 zenders met een Chromecast naar je TV. Orange TV lite is beschikbaar in een Love of Home Internet en TV pakket.

Wowza, ik wil Orange TV lite!

Waarom is Orange TV lite iets voor jou?

Simpel! Je kan tv kijken zonder decoder, naar al je favoriete zenders, voor een mini-prijsje van 8.5 euro/maand. De handen vol met de kinderen wanneer nét je favoriete crimeserie begint op tv? Of mis je vaak de helft van programma’s omdat je in slaap valt voor je scherm? Neem je programma gewoon op en bekijk het tot 60 dagen later.

Kortom, met Orange TV Lite zorgen we ervoor dat je niets hoeft te missen van de beste tv-programma’s. Zonder decoder. Zonder moeite. En dan hebben we nog niets gezegd over deze 4 belangrijke voordelen:

  • Stream live tv op 2 verschillende apparaten tegelijk: je kan de app installeren op 5 toestellen
  • Compatibel met Google Chromecast, Google Nest Hub, Smartphone, Tablet, PC
  • Kijk live via WiFi (thuis) of 4G (in België en Europese Unie);
  • Bekijk opnames waar en wanneer je wil via de nieuwe Orange TV Plus-app

Ja, ik wil ook tv kijken zonder decoder!

Welke zenders zijn inbegrepen?

Er is voor iedereen wat wils! In totaal bieden we tot 20 zenders aan, waarvan 11 Nederlandstalige. VTM, VTM Kids, Eén, Canvas, Play, … maar ook National Geographic, Disney Channel en FOX zijn van de partij.

 

Overzicht zender Orange TV Lite

Een (ont)spannende familiequiz, prachtige natuurdocu, hilarische kinderfilm of gewoon het journaal: Orange TV lite heeft het allemaal.

Hoe kijk je Orange TV lite?

De Orange TV Plus app is beschikbaar voor Love Trio, Home Internet en TV. Dat zijn onze pakketten voor supersnel en goedkoop internet – thuis en onderweg. De app zelf download je gratis in de Google Play Store of Apple Store.

Vervolgens krijg je via de app toegang tot een selectie van de populairste tv-zenders. Die kan je streamen in de app naar een smart tv of bekijken op orangetvplus.be.

Orange TV lite is iets voor mij!

Zorg dat je voldoende data op zak hebt!

Niets is frustrerender dan de laatste seconden missen van een match omdat je data op zijn. Als je Love Trio met het mobiel abonnement Go Extreme combineert profiteer je van onbeperkt vast én mobiel internet én TV lite voor maar 73,5 euro! Ideaal om je favoriete programma’s tot op de pixel te volgen – waar en wanneer je wil. 

Lees ook:

▶️  TV kijken via het internet
▶️  National Geographic online of op je tv met Orange
▶️  Alles wat je moet weten over Smart Home

Found this useful? Share with

Maité Delgado
Maité Delgado
Altijd op zoek naar interessante telco nieuwtjes en weetjes, handige apps, tips en tricks om jullie up to date te houden!