Menu

Orange Thank You legt je in de watten

Ons getrouwheidsprogramma Orange Thank You dankt zijn succes aan de leuke acties en geschenken waarmee we strooien. Om op dat succes voort te borduren, breidden we onlangs onze catalogus uit met enkele aanbiedingen in de categorie bio en wellness. Houd de app My Orange en je klantenzone in de gaten, want geloof ons: deze aanbiedingen wil je echt niet missen...

05.10.2017
Door Céline R

TREATWELL
Vind een salon bij jou in de buurt en reserveer in één klap online. De keuze is eindeloos: kap- en massagesalons, schoonheidssalons (gezicht en ontharing), nagelstudio's, fitness- en yogacentra enz.
Ook mannen worden niet aan hun lot overgelaten: voor hen is er een speciale site.
En dankzij Orange Thank You krijg je zelfs tot 20 % korting.
Voor vrouwen en voor mannen

eFARMZ
Het idee achter deze website is geniaal: de bioproducten of versmanden die je hier bestelt, worden bij jou thuis of op het werk geleverd.
Wat wij er nog het leukst aan vinden? Ze optimaliseren hun leveringsrondes en gebruiken ecologische vervoermiddelen om onze voetafdruk zo klein mogelijk te houden.
Wat je van Orange krijgt? 50 % korting op de versmanden met biogroenten.
Een goede reden om het concept eens uit te proberen.
Wil je meer weten over dit initiatief? Surf naar www.efarmz.be.

DEAUTY
Deauty werkt met verrassingsboxen. Voor amper 20 euro krijg je een Deauty Box met vier tot zes cosmeticaproducten. En ook voor mannen wordt een speciale box samengesteld.
Wat je van Orange krijgt? Een gratis Deauty Box.

Ontdek ons Orange Thank You-programma