Je kan op ons blijven rekenen!

De gezondheid van onze klanten en onze medewerkers komt voor ons op de eerste plaats. Daarnaast willen we ook helpen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. Daarom sluiten we al onze Orange-shops ten minste tot en met 3 mei. Onze eshop blijft gewoon open. Check hieronder via welke andere kanalen je ons tijdens de week én het weekend ook kan bereiken.

En omdat het nu extra belangrijk is om in contact te blijven met wie voor jou belangrijk is, geven we al onze mobiele klanten extra data.

23.03.2020
Door Simon V

We blijven je verder helpen

Ook nu blijven we je natuurlijk dezelfde service bieden die je van ons verwacht. Zit je met een vraag? Check dan eens onze FAQ-pagina. Daarin beantwoorden we de meestgestelde vragen van de afgelopen dagen.

Het antwoord op je vraag niet gevonden of heb je nood aan advies? Ben je op zoek naar een smartphone of een abonnement? Dan helpen we je graag verder via:

  • orange.be
  • 5000 (voor klanten)
    • Maandag - vrijdag: 8u tot 17u
    • Zaterdag - zondag: 10u tot 18.30u
  • de My Orange-app
  • onze Tribe community waarop onze klanten hun ervaringen delen

⚠️ Sinds de aankondiging over het sluiten van onze shops, krijgt onze klantendienst heel veel oproepen. De wachttijden zijn daardoor wat langer dan gewoonlijk. We stellen alles in het werk om jullie vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Alvast bedankt voor jullie geduld en begrip.

Toon mij de FAQ's

Extra data voor al onze mobiele klanten

De komende weken is het belangrijk dat je makkelijk in contact kan blijven met je familie, je vrienden, je collega’s, je baas, … En daar willen we je als mobiele Orange-klant graag een handje bij helpen met extra mobiel surfvolume:

  • mobiele abonnees krijgen 5 GB extra data
  • klanten met een herlaadkaart krijgen 3 GB extra bij een herlaadbeurt vanaf 10 €

Ik wil meer info over de extra data Toon mij de Orange-promo's

▶️ Lees ook: Blijf Thuis Je Ding Doen

▶️ Lees ook: Coronavirus: nuttige info, apps en telefoonnummers voor je smartphone

▶️ Lees ook: 5 tips om van thuis uit te werken