Menu

Orange opent de deuren van z'n Smart Phone Outlet

Je ligt languit aan het zwembad te genieten van het zonnetje tot plots... je smartphone in het water valt. Wat een ellende! Je grote broer heeft nog een oude Nokia liggen, maar daar kan je nu écht niet meer mee buitenkomen. Neem snel een kijkje in de outletstore van Orange. Daar vind je vast een koopje! Maar wacht niet te lang, want het zijn onze allerlaatste stukken. Op is op.

16.07.2018
Door Céline R

Wat kan je allemaal vinden in de Smart Phone Outlet?

Nieuwe smartphones die uiteraard nog 2 jaar garantie hebben, zoals elke smartphone die je koopt bij Orange. Het verschil met de online shop van onze website is dat de beschikbare voorraad hier erg beperkt is (tot maar een paar stuks voor bepaalde modellen).
Op dit moment vind je er:
- de Sony Xperia M2
- de iPhone SE Silver 16GB
- de Wiko Lenny 3 Space Grey
- de Lumia 640 White
- de Motorola Moto G
- de iPhone 6S Silver 64GB
- de iPhone 6S Space Grey 64GB
- de Sony Xperia M5
- de Sony Xperia Z3
- de Huawei Ascend P7 Black
- de Huawei P8
- en tot slot de Wiko Rainbow Lite
Zoals je ziet: je vindt er vast een smartphone naar je smaak en binnen je budget. De lijst wordt uiteraard geregeld bijgewerkt.

Zulke scherpe prijzen, hoe komt dat?

Dit zijn de laatste stukken en daarna wordt de voorraad van deze modellen niet meer aangevuld. Zo doen we jou een pleziertje door onze stock leeg te maken :-)

Kan ik die toestellen ook vinden in de winkel?

Nee, enkel online ;-)

Krijg ik mijn bestelling gratis aan huis geleverd?

De levering gebeurt altijd gratis, zoals voor elk toestel dat je op onze website bestelt. Op het moment dat je je bestelling bevestigt, kies je dan zelf het adres waar je je koopje wil laten leveren.

Zin om je nieuwe smartphone te bestellen? Klik hier