#BlijfThuisSpelen & win een Samsung Z Flip, A70 of smart tv!

Thuisblijven wordt een pak plezanter als je toffe prijzen kan winnen. Doe voor 10 mei mee aan onze Love-wedstrijd en win een Samsung Galaxy Z Flip, een Samsung UHD smart tv, of een van de twee Samsung Galaxy A70 smartphones. Lees snel verder en waag vandaag nog je kans!

27.04.2020
Door Simon V

We blijven massaal thuis in de strijd tegen het coronavirus. En dat verdient een hart onder de riem! Daarom organiseren we de Love-wedstrijd: een eenvoudige en leuke challenge waarmee je een van de vier coole prijzen kan winnen.

Say no more, ik speel mee!

Zo doe je mee aan onze Love-wedstrijd

De Love-wedstrijd is een kort puzzelspel en variatie op het klassieke memoriespel. Je doel is om zo snel mogelijk – en binnen de 60 seconden – 6 paren te vormen door de juiste icoontjes met elkaar te combineren. 

Meedoen is heel eenvoudig:

  • Surf vóór 10 mei 2020 naar de wedstrijdpagina.
  • Vul je naam en contactgegevens in. Die hebben we nodig om je te kunnen bereiken als je wint.
  • Ready, set, go: probeer zo snel mogelijk de 6 juiste combinaties te vinden.
  • Gelukt? Top! Vul nog snel even de schiftingsvraag in om je deelname te vervolledigen. 

Vanaf 13 mei maken we de winnaars bekend. Veel succes!

Ok, let’s play!

Win 1 van de 4 coole prijzen!

Meedoen is leuk, winnen is leuker. Zodra de Love-wedstrijd is afgelopen, contacteren we de winnaars. Of, in andere woorden: de 4 personen die het snelst de puzzel oplossen én de schiftingsvraag zo correct mogelijk beantwoorden. 

De hoofdprijs is een Samsung Galaxy Z Flip. Met deze plooibare smartphone ter waarde van 1.500 euro (zonder abonnement) zal je na de lockdown écht kunnen uitpakken.

Voor de tweede plaats geven we een Samsung UHD 4K smart tv weg ter waarde van 799 euro. Met een schermdiagonaal van maar liefst 138 cm en een haarscherpe beeldkwaliteit is deze Samsung smart tv echt ideaal om video games of Netflix series, docu’s en films te streamen in de hoogste kwaliteit.

Voor zowel de derde als vierde plaats geven we een Samsung Galaxy A70 weg. Deze krachtige smartphone ter waarde van 349,95 euro (zonder abonnement) is een echt powerhouse met uitstekende beeldkwaliteit. 

#BlijfThuisJeDingDoen. Met Orange

De icoontjes van de Love-wedstrijd zijn trouwens niet toevallig zo gekozen! Ze verwijzen naar onze Love Packs: de abonnementen van Orange waarmee je thuis je ding kan blijven doen.

Met Love Trio kies je bijvoorbeeld voor onbeperkt vast en mobiel internet, onbeperkt bellen, onbeperkt sms’en én tv kijken! Da’s toch echt het ideale abonnement om thuis te blijven gamen en streamen aan topkwaliteit – én er uren over te babbelen met je vrienden.

Heb jij thuis alleen internet nodig? Dat kan ook! Met Love Duo profiteer je van onbeperkt vast en mobiel internet waar je ook bent. 

Ja, Love Trio is echt iets voor mij Ja, Love Duo is m’n ding

Speel jij graag games zoals Fortnite? Met deze 5 tips & tricks van pro gamers word ook jij een echte krak in je favoriete games en esports! Is League of Legends meer je ding? Neem dan zeker ook eens een kijkje bij deze tips van professionele gamers. Inclusief insider tips van Sector One, het professionele esports team dat gesponsord wordt door Orange België.