Menu
Blog

Orange Belgium neemt voor het eerst deel aan 'Imagine with Orange'

Tech

Orange Belgium neemt voor het eerst deel aan het crowdsourcingplatform van de Orange Groep. Imagine with Orange is een samenwerkingsplatform waar innovatieve ideeën voorgesteld en ontwikkeld worden met de steun van medewerkers, klanten, bedrijven, trendsetters en andere partijen. Het platform dient om ideeën en concepten te stimuleren, feedback te vergaren en mensen wereldwijd met elkaar in contact te brengen.

24.04.2017 Céline Roman

imagine.orange.com is het nieuwe crowdsourcingplatform van Orange. Iedereen die ideeën wil delen, is er welkom. Het is een unieke plaats om innovatie te stimuleren. Elk kwartaal stelt het platform topics voor. Imagine with Orange is openbaar toegankelijk, zodat iedereen ideeën kan voorstellen met betrekking tot een bepaald topic. Iedereen kan reageren, het idee verder uitwerken en stemmen. De bedenkers van de populairste ideeën worden uitgenodigd in Parijs, om deel te nemen aan een brainstormsessie met diverse Orange-experten.

Werner De Laet, Chief Innovation Officer bij Orange, legt uit: 'Imagine with Orange is een crowdsourcingplatform voor innovatie en een lanceerplatform voor ideeën. Na de rebranding vorig jaar, krijgen we nu de kans om deel te nemen aan dit platform. We willen investeren in wat onze klanten belangrijk vinden en innovatieve producten en diensten met hen ontwikkelen zodat ze verbonden blijven met wat echt telt. Het crowdsourcingplatform van de Orange Groep is een unieke manier om doeners en helpers van over de hele wereld een stem te geven. Ze kunnen een concept voorstellen op Imagine, gebruikers uit 56 landen om feedback en support vragen, en een community uitbouwen of er deel van uitmaken.'

Eerste topic: Imagine with Orange hoe thuisbeveiliging er zou moeten uitzien!

Orange Belgium lanceert zijn eerste innovatietopic: intelligente beveiligingsoplossingen voor thuis. Tussen 18 april en 11 juni kan iedereen ideeën uitwisselen over hoe je huis te beveiligen. Hoe kunnen nieuwe technologieën, mobiele applicaties, drones, platformen, slimme objecten, big data en virtual reality van een huis een veilige haven maken? Alle ideeën kunnen gepubliceerd worden op het Imagine with Orange-platform.

De bedenkers van de twee ideeën met de meeste stemmen krijgen de kans om in Parijs een hele dag samen te zitten met de innovatieteams van Orange om hun ideeën te bespreken, of ze krijgen een cadeaubon van Amazon ter waarde van 250 euro.

Een idee voor een slimme woning? Surf naar imagine.orange.com

Found this useful? Share with

Céline Roman
Dol op sms’en en smileys. Smoor op shoppen en lekker eten. Gek op joggen en apps.