Menu
Blog

Orange All Star Game: het Belgische basketbal pakt groots uit

Fun

Het Orange All Star Game vindt plaats op 28 december op de sportcampus in Kortrijk. Dit spektakel 'op z'n Amerikaans' is voor iedere basketballiefhebber de ideale gelegenheid om tijdens de eindejaarsfeesten nog eens goed uit de bol te gaan. Maar wat is het precies?

14.12.2017 Nelson MUSHIDY-WA-MUSHIDY

Wat is het?
Het All Star Game verzamelt de strafste Belgische basketters op één veld. De crème de la crème, dus!
Tijdens deze grote 'Amerikaanse' show zullen we de allergrootste sterren uit onze Belgische competitie zien schitteren in een exclusieve galawedstrijd. Maar er is ook ruimte voor animatie, zoals een dunkwedstrijd – om je ogen uit te kijken – en een driepunterwedstrijd voor de liefhebbers van het fijnere werk. Op de officiële website kan je het programma in detail bekijken.

Wie o wie speelt?
Er worden alleen spelers van bij ons opgesteld, de zogenaamde homegrown players. Elk team bestaat uit Belgische spelers die tussen de leeftijd van 12 en 21 jaar minstens vier jaar in België zijn opgeleid. En het mooiste is: de fans stellen de ploegen samen. Jullie hadden tot 10 december de tijd om de speler van je keuze te selecteren. De grootste fans hebben dus eigenlijk de selectie gemaakt. Leuk, toch? Ik moet toegeven dat ik me goed heb geamuseerd tijdens het stemmen. Die macht om over andermans lot te beslissen ... Heerlijk! ^^

Ik geef je mijn top 3 in goed vertrouwen, de andere zeven namen zijn voor jou.

1.Terry Deroover - Terry kende een fenomenale seizoenstart in Luik. Voor spektakelmannen als hij, met zijn onverwachte en ultranauwkeurige shoots, komen de mensen naar het basketbal.
2. Loïc Schwartz - Door zijn komische loopje is zijn stijl met niemand te vergelijken: één brok elegantie en 'swag'.
3. Hans Vanwijn - Hans is een van de grote revelaties dit seizoen. Hij heeft een indrukwekkend voorkomen gekweekt en is enorm gegroeid in alle onderdelen van zijn spel. Het leverde hem zelfs een selectie voor de nationale ploeg op.

Vertel jij me ook jouw top 3?

Toppie, maar waar moet ik wanneer zijn?

Het evenement vindt plaats op 28 december op de sportcampus in Kortrijk.
Uiteraard heeft Orange enkele plaatsjes voor jou gereserveerd. Houd onze Facebookpagina in de gaten!

We zien elkaar daar?

[]

Tags

Found this useful? Share with

Nelson MUSHIDY-WA-MUSHIDY
Door mijn passie voor schrijven en technologie, creëer ik met deze blog dagelijks mijn eigen geluk.