Menu

Ook de smartphones komen terug uit vakantie

Nieuwe iPhones, Sony's en de Galaxy Note9... Welke innovaties mag je na de vakantie verwachten en wat zijn de beste koopjes voor mensen met een beperkt budget?

28.08.2018
Door Céline R

Samsung Galaxy Note9

De nieuwe Note9 met 6,4" scherm is even mooi als hij groot is. Perfect om op te werken... of te ontspannen. Met de nieuwe S Pen neem je op afstand selfies zonder dat je een selfiestick hoeft mee te sleuren. Of je bladert tijdens een vergadering door de dia's. De batterij van 4.000 mAh is de krachtigste ooit op een Galaxy. De Note9 is verkrijgbaar met een intern geheugen van 128 of 512 GB: aan jou de keuze. De Galaxy Note9 combineert de beste technologieën van Samsung met nieuwe functies die het makkelijker maken om de perfecte foto te nemen: Scene Optimizer, foutdetectie, Dual Aperture-lens. Met Samsung DeX maak je van je Galaxy Note9 een pc waarop je presentaties maakt, foto's bewerkt en series of filmpjes bekijkt.
De Galaxy Note9 ligt sinds 24 augustus in de rekken, in de kleuren Ocean Blue, Midnight Black en Lavender Purple. Er zijn twee varianten van: een met 128 GB geheugen en een met 512 GB.
De versie met 128 GB in Ocean Blue kan je bij Orange al kopen voor 999,99 euro.

iPhone 9

Voorlopig is er niks geweten behalve dat Apple op z'n keynote begin september nieuwe iPhones zal aankondigen. En als we alle geruchten mogen geloven, zouden dat er meteen twee zijn: een grote iPhone X Plus van 6,5 inch en een iPhone 9 van meer dan 6.
Volg de Keynote live op ons Tribe forum met onze twee "tech" bloggers Cédric en Nicolas :-)

Sony Xperia XZ3

Sony pakt deze zomer uit met een XZ3 die de dubbele camera van de XZ2 Premium heeft geërfd en volledig water- en stofbestendig is (IP68). Op de Xperia XZ3 zal de gloednieuwe interface volledig tot z'n recht komen. Die interface wordt de opvolger van Xperia Home, waar Sony vorig voorjaar de stekker uit trok.

Onze selectie van de zomer

Wie nu een nieuw toestel nodig heeft, hoeft niet zo lang te wachten. Bij Orange beseffen we dat niet al onze klanten het nieuwste van het nieuwste willen. Daarom hebben we een selectie gemaakt van krachtige toestellen die tegen een stootje kunnen, maar toch zeer voordelig geprijsd zijn.
Zo kan je jezelf tot 16 september een van de volgende smartphones cadeau doen vanaf 9 euro met een nieuw abonnement of met een abonnement voor bepaalde duur (tenminste, als je nog niet zo'n abonnement hebt). Draagt Android je voorkeur? Maak je keuze uit de Huawei P20 Lite, Samsung Galaxy A6+ of Motorola G6. Toch liever Apple? Dan is de iPhone SE je op het lijf geschreven.

Wij probeerden deze toestellen één voor één uit. Aarzel niet om onze bevindingen door te nemen op onze blog. De kans is groot dat ze je zullen wegblazen!