Menu
Blog

Onze Dieren zijn in het nieuw gestoken!

Tot uw dienst

Heb je het al gehoord? Onze Dieren hebben een nieuw kleedje! De Tempo-herlaadkaarten zijn getransformeerd tot Eekhoorn, Kangoeroe en Dolfijn en ook de abonnementen hebben een grote schoonmaak gekregen. Waarom en hoe? We leggen je hier alles uit.

22.04.2013 Andy Van Schil

De gsm is tegenwoordig onmisbaar in ons leven. Maar we hebben allemaal onze eigen manier om die te gebruiken. En juist daarop willen we graag inspelen bij Orange. Via jullie reacties op social media, via enquêtes en door brainstorms binnen Mobistar zelf, hebben we meer geleerd over jullie verschillende gewoontes. Al die informatie is ons uitgangspunt geweest voor een geheel nieuw aanbod van Dieren, mét bijbehorende lagere prijzen.
Uit jullie feedback bleek dat iedereen tegenwoordig hun gsm op zijn of haar eigen manier gebruikt. Sommigen willen uren kunnen bellen met hun vrienden, anderen willen graag veel sms’en of toegang hebben tot de sociale media. En dan zijn er nog de gulzigaards onder jullie, die onlosmakelijk verbonden zijn aan hun smartphone, die alles willen zonder beperking: sms’jes, uren bellen en genoeg data!
Onze conclusie is duidelijk. Wij geloven niet in ‘one size fits all’. Net als bij onze kleding zijn onze maten én wensen specifiek voor ieder individu.

Maar waarom Tempo veranderen in Dieren?

Simpelweg om het eenvoudiger, duidelijker en meer in lijn met de rest van onze tarieven te maken. Daarom hebben wij Eekhoorn, Kangoeroe en Dolfijn als herlaadkaart beschikbaar gemaakt. Zij staan elk voor een ander mobiel profiel. Waarvan er vast één bij jou past.
En of je nu kiest voor de vrijheid van een herlaadkaart of voor het comfort van een abonnement, vandaag de dag zijn de verschillen niet langer alleen een kwestie van de betaling. Je kunt onze aanbiedingen afstemmen op jouw levensstijl.

Ook nieuw: Onbeperkt bellen naar andere Orange nummers

Wij weten dat het voor jou essentieel is om in contact te blijven met je vrienden. Waarom zou je dan niet zoveel mogen bellen als je wilt? Met een herlaadbeurt of abonnement van 25€ of meer kun je onbeperkt bellen met al jouw vrienden of familie van Orange. Altijd, Ongelimiteerd.
Uit onderzoek is gebleken dat, zonder dat je het zelf weet, ongeveer 50% van jouw oproepen nu al naar andere Orange klanten zijn. Dat wil zeggen dat vanaf nu ongeveer de helft van wat jij belt zonder kosten zal zijn. Wat vind je daarvan?
Oh ja, en een kleine truc: Hoe weet je wie er bij Orange zit en wie niet? Simpel. Daarvoor hebben wij de dienst ‘Automatic Beep’. Als je iemand belt die niet ook bij Orangezit, zal je een piep horen aan het begin van het gesprek. Als je een abonnement hebt, wordt dit automatisch geactiveerd. Maar als je een herlaadkaart hebt, zal je het zelf moeten aanzetten. Je kunt dat heel gemakkelijk doen door “1299” te bellen en te kiezen voor optie 2. Zo weet je meteen voor welke gesprekken je betaalt, en met wie je uren aan een stuk kunt bellen zonder gevolgen.

Vertel, wat vind jij van deze vernieuwingen? We zijn benieuwd!

Tags

Found this useful? Share with

Andy Van Schil