Menu
Blog

Onze apps van mei

Tot uw dienst

Ontdek onze apps van mei.

23.04.2019 Céline Roman

Werk vinden met je smartphone

Indeed Vacatures Zoeken
Indeed verzamelt duizenden vacatures over heel de wereld. Bekijk de vacatures, sla ze op voor later of solliciteer onmiddellijk en heel eenvoudig via je smartphone.
iOS - Android

Glassdoor
Deze communitywebsite gaat nog een stapje verder. Je vindt er niet alleen vacatures, maar ook hoe andere werknemers van het bedrijf over hun werkgever denken. Zo krijg je nog voor je sollicitatie al een beeld van de omgeving, de bedrijfscultuur en zelfs van je loonbriefje.
iOS - Android

LinkedIn Job Search
LinkedIn Job Search is de app met vacatures van LinkedIn. Doorzoek de openstaande vacatures op basis van verschillende criteria. De app stelt je ook interessante vacatures voor op basis van je zoekopdrachten.
iOS - Android

Na inspanning komt... het moment om te stretchen

Stretchoefeningen – Lenigheidstraining
Deze app bevat enkele oefeningen om je warming-up of coolingdown in te kleden, voor en na het sporten. Je vindt er ook een aantal dagelijkse routines voor net na het opstaan of net voor het slapengaan, die ervoor zorgen dat je je beter in je vel voelt.
iOS - Android

5 Minute de Pilates
Zoals de naam zegt, is deze app eerder bedoeld om je enkele minuten per dag aan pilates te laten doen. Om de dag goed te beginnen of al je zorgen los te laten.
iOS - Android

StretchIt
Word leniger aan de hand van deze oefeningen, met bijbehorende gedetailleerde demovideo's. Deze app houdt zelf je progressie bij. Resultaat gegarandeerd! StretchIt behoort tot de beste apps in het genre. Klein minpunt: na de gratis proefperiode moet je intekenen op een abonnement.
iOS - Android

Je foto's op je smartphone afdrukken

Lalalab
Bewerk je foto's, maak collages en geef door welke foto's je op papier wil. LALALAB laat je de keuze uit verschillende originele formaten: van de klassieke foto tot een originele Lalabox met al je foto's in de vorm van retro polaroids.
iOS - Android

Cheerz
Cheerz lijkt op LALALAB: kies, bewerk en print je foto's heel eenvoudig op verschillende dragers, gewoon via je smartphone.
iOS - Android

Cewe Photoworld
Deze dienst van CEWE verschilt van de overige diensten, in die zin dat je foto's van verschillende bronnen (cloud, netwerkschijf) kan kiezen en de prints bij verschillende partner-leveranciers kan bestellen. De foto's zijn klassieker en betaalbaar.
iOS - Android

Tags

Found this useful? Share with

Céline Roman
Dol op sms’en en smileys. Smoor op shoppen en lekker eten. Gek op joggen en apps.