Menu
Blog

Onze apps van juni

Tot uw dienst

Ontdek onze apps van juni

22.05.2019 Céline Roman

Tv-series kijken met een gespecialiseerde app

TV Time
Noteer welke series je volgt om de draad niet te verliezen en ontvang notificaties zodra er een nieuwe aflevering uit is. Ontdek nieuwe series aan de hand van de suggesties van de app.
iOS - Android

Hobi / Trakt
Voor de geeks onder ons: Trakt lijkt op Last.fm (AudioScrobbler), in die zin dat de app tot in de puntjes bijhoudt welke series je op verschillende platformen bekijkt. Ontdek nieuwe series die je misschien leuk vindt en weet op elk ogenblik aan welke aflevering je bent toegekomen.
iOS - Android

IMDb Movies & TV
Behalve films en series vind je er ook hopen informatie over de acteurs en regisseurs. Een must have voor elke zichzelf respecterende cinefiel.
iOS - Android

Een originele en duurzame browser gebruiken

Ecosia
De browser werd ontwikkeld door hetzelfde team achter de gelijknamige zoekmachine en gebruikt de inkomsten uit zijn reclame om bomen te planten. Een simpele manier om je ecologische voetafdruk te verkleinen, zonder dat je het zelf beseft.
iOS - Android

Firefox Focus
Deze browser is ideaal voor wie regelmatig zijn sporen wil wissen om niets van zijn privacy prijs te geven. Focus is de light browser van Firefox die je privacy en beveiliging hoog in het vaandel draagt: reclame wordt geblokkeerd en de browsegeschiedenis wordt automatisch gewist bij het sluiten van de app.
iOS - Android

Brave
Brave is een browser die onze manier van surfen opnieuw wil uitvinden. Dankzij een ad blocker en trackers zou de browser liefst vier keer zo snel zijn. De standaard zoekmachine is Qwant.
iOS - Android

Het zonnetje schijnt: tijd voor een fietstochtje met een slimme app

Naviki
Naviki is de beste app om een fietstochtje uit te stippelen! Zijn grote troef? Je kan de app aanpassen afhankelijk van het soort fiets waarmee je rijdt en het doel van je tocht. Je kan je tocht ook opslaan en je statistieken bekijken.
iOS - Android

Bike Citizens
Deze app toont je de beste fietsroutes in de meeste grootsteden en loodst je vooral over fietspaden en andere geschikte wegen, zoals jaagpaden.
iOS - Android

Google Maps
Je denkt er niet altijd aan, maar Google Maps stelt ook fietsroutes voor. De sterke punten van deze app? De landkaarten dekken het volledige grondgebied en worden voortdurend bijgewerkt. Dankzij de spraakassistent van Google Maps kan je tijdens het fietsen perfect je ogen op de weg houden.
iOS - Android

Tags

Found this useful? Share with

Céline Roman
Dol op sms’en en smileys. Smoor op shoppen en lekker eten. Gek op joggen en apps.