Onze apps van april

Ontdek de selectie van mobiele apps

27.03.2019
Door Céline R

3 apps voor sneakerfreaks

Sneakers Crush
Het mekka van de sneaker, met de laatste nieuwtjes, de nieuwste trends en exclusieve collecties. 5 miljoen gebruikers wereldwijd!
iOS - Android

COLORS Sneakers
Al wat je nodig hebt om gelijk welke sneakers te vinden: releasedatums, de laagste prijzen, verkooppunten en zelfs een tool die je aan je droompaar helpt.
iOS - Android

Nike Sneakers
Leer het verhaal achter je lievelingssneakers kennen. Koop speciale en exclusieve collecties.
iOS - Android

3 apps om Moeder Aarde te redden

JouleBug
Ontdek per thema handelingen om je milieuvoetafdruk te verkleinen. Deel je acties op je sociale netwerken om je vrienden aan te moedigen hetzelfde te doen.
iOS - Android

ComOn
Het fileleed verzachten en je CO2-uitstoot verminderen door een auto te delen? ComOn is de app van Carpool.be die ontwikkeld werd met de steun van de drie Belgische gemeenschappen. Je reist nooit meer alleen!
iOS - Android

90 DAYS
Ga elke dag een nieuwe uitdaging aan om milieubewuster te leven en je ecologische voetafdruk te verkleinen. Deze van oorsprong Franse app verovert stormenderhand de wereld.
iOS - Android

3 nieuwe games die je dringend moet proberen

SenSense
Drie spelers werken samen om één doel te bereiken. Dit unieke puzzelspel is gebaseerd op het concept van de escape rooms maar met dat verschil dat elke speler doof, stom of blind is. De spelers moeten samen de oplossing vinden voor de tijd om is.
iOS - Android

Light-It Up
Wie houdt van reflexspelletjes, moet Light-It Up proberen! Geef je wereld kleur door van de ene vorm op de andere te springen. Ideaal om het hoofd leeg te maken.
iOS - Android

PES 2019 Pro Evolution Soccer
Voetbalfan? Dan ken je vast al Pro Evolution Soccer! De nieuwste versie draait op Unreal Engine 4, voor een mobiele game-ervaring die nog dichter aanleunt bij een consolegame.
iOS - Android