Menu
Blog

Ontspanning voor het nieuwe schooljaar ...

Fun

22.09.2015 Simon VAN CAUTEREN

Omdat onze app stores zoveel meer te bieden hebben dan alleen maar Solitaire en Angry Birds, delen we hieronder enkele games om het begin van het nieuwe schooljaar iets leuker te maken. Play the game, op iPhone, Windows en Android!

1. Crossy Roads

Denk je soms vol nostalgie terug aan de tijd van Frogger? Kop op, want nu is er een moderne 3D-versie van het spel. Steek straten en spoorwegen over zonder je kleine robot te verwonden. Kijk uit voor het voorbijrazende verkeer en probeer zoveel mogelijk personages vrij te spelen. Je opdracht is eenvoudig: je moet de beste 'oversteker' worden. Maar het kan snel gaan, heel snel. Een superleuk spelletje voor wie niet weet wat gedaan: in de pauze, in de wachtzaal of op het openbaar vervoer.

iPhone 
Android 
Windows Phone

2. DUAL!

Dit is een beetje onze favoriet van het moment, omdat je hem met z'n tweeën speelt. Laat je niet misleiden door de graphics, want die zien er heel 1980 uit. Onder dat laagje retro vind je een technisch indrukwekkende shooter. De twee spelers spelen elk op hun eigen smartphone, die niet eens van hetzelfde merk hoeven te zijn. Elke speler ziet een helft van de gevechtszone op zijn schermpje. Om te spelen, moet je wel op hetzelfde wifi-netwerk zitten. Enig minpuntje: DUAL! is niet beschikbaar op Windows Phone.

Demofilmpje
iPhone 
Android

3. Dumb ways to Die 2

Je reflexen worden zwaar op de proef gesteld met deze reeks van 30 mini-spelletjes waarin je zo lang mogelijk moet zien te overleven. Tijdens het spel toveren de innemende personages een lach op je gezicht, maar laat je vooral niet bedriegen: de mannetjes komen eerder snel en behoorlijk brutaal aan hun einde.

iPhone 
Android

4. Relic Run

Relic Run is het nieuwste geweldige actie-avontuurgame voor spelers die nostalgisch terugdenken aan Lara Croft. Terwijl een complot de mensheid bedreigt, is Lara de enige die de waarheid aan het licht kan brengen. De clues kom je onderweg tegen ...

iPhone 
Android 
Windows Phone

5. The Walking Dead Michonne

Eind juni stelde ontwikkelaar Telltale Games op de E3-beurs in Los Angeles een nieuwe game voor waar de liefhebbers van consolegames al lang reikhalzend naar uitkijken. En het goede nieuws is dat je de game ook op je smartphone zal kunnen spelen! Het hoofdpersonage is Michonne, een fascinerende, brutale en kille heldin, die goede hoop heeft voor de toekomst van de mensheid. Jouw opdracht is om de monsters rondom je af te maken. De graphics moeten niet onderdoen voor de mooiste comics en zijn soms angstwekkend. 
De game komt dit najaar uit op iOS en Android. We kunnen niet wachten!
 
En dat is uiteraard niet alles. Ontdek ook in onze selectie van apps de drie leukste games voor het nieuwe schooljaar op iPhone, Android en Windows Phone.

Found this useful? Share with

Simon VAN CAUTEREN
Gamer et photographe, le partage est dans sa nature de Digital Native biberonné aux Likes et aux Retweets.