Ontdek je Klantenzone

Misschien ben je al een tijdje klant bij Orange of misschien nog maar net. Hoe dan ook, de kans bestaat dat de Klantenzone op onze website nog onbekend terrein voor je is. Nochtans vind je er ontzettend veel functies die je het leven een pak makkelijker maken.

28.01.2019
Door Céline R

Mijn verbruik in de gaten houden

Net als met de app My Orange kan je in je Klantenzone je verbruik op de voet volgen. Op het tabblad Overzicht zie je hoeveel van je bundel je al hebt verbruikt en hoeveel er nog van over is.
Als je contract meerdere nummers omvat, kan jij als titularis van het contract het verbruik van elk nummer bekijken (zonder details) op het tabblad Kies je nummer.
Wanneer je tot de vaststelling komt dat je tariefplan niet meer aan je huidige verbruik is aangepast, volstaat het op Personal Check-Up te klikken om een volledige analyse van je verbruik te krijgen op basis van je laatste drie facturen.
Wij stellen dan de formule voor die het best bij je past.

Mijn facturen bekijken en betalen

Bekijk je laatste 18 facturen en zie in een oogopslag of ze al betaald zijn.
Als er een bedrag openstaat, vind je er ook alle informatie die je nodig hebt om de betaling uit te voeren.
Als je een herlaadkaart hebt, vind je alle informatie over je herlaadbeurten op het tabblad Historiek van herlaadbeurten.

Veranderen van tariefplan

Je tariefplan aanpassen en opties toevoegen/verwijderen kan in je Klantenzone op het tabblad 'Mijn tariefplan'. Ontdek hier al onze opties.

Mijn toestel beheren

Op het tabblad Mijn toestel beheren kan je onder andere:
- je smartphone configureren
- je simkaart deblokkeren na drie verkeerde pincodes
- de gegevens van je toestel opslaan
- je smartphone verzekeren

Beheer je Orange Thank You-getrouwheidsprogramma

In je Klantenzone ontdek je welke verrassingen je gekregen hebt via ons programma Orange Thank You en activeer je de cadeaus die je wil. Ontdek ons getrouwheidsprogramma.

Heb je nog andere vragen?
Lees de FAQ op onze website