Ontdek de kinderzenders van Love: kijkplezier voor groot én klein

Fun

Op drukke momenten kan de televisie al eens de redder in nood zijn wanneer je kinderen hebt. Zet een leuk programma op en je oogappels zijn voor een tijdje zoet. Maar wat als er geen kinderprogramma te vinden is? De horror! Bij Orange zal je dat probleem niet hebben, want er zijn maar liefst negen kinderzenders bij Love. Zo hebben je kleintjes altijd iets om naar te kijken.

17.10.2018
Door Céline R

Tekenfilms troef op Cartoon Network (NL)

Zijn je kinderen helemaal gek van tekenfilms en cartoons – en jijzelf stiekem ook? Zap dan als de bliksem naar Cartoon Network. Naast klassiekers zoals Tom en Jerry, Barney Bear en Scooby-Doo, komen ook de modernere Dexter’s Laboratory, Cow and Chicken en The Powerpuff Girls aan bod. Voor ieder wat wils dus!

Op Nickelodeon staan de kids centraal

Bij Nickelodeon hebben ze helemaal begrepen wat kinderen leuk vinden, met afleveringen van SpongeBob, Winx Club, The Fairly OddParents... Te kinderachtig voor je tieners? Misschien kan iCarly, Ned’s SurvivalGids of Victorious hen wel bekoren. En voor de allerkleinsten is er Nick Junior met programma’s als Dora, Shaun het Schaap en Pieter Post.

De kinderzenders van Love, dat is genieten met het hele gezin

Geen tof programma te vinden op Cartoon Network of Nickelodeon? Geen nood, dan is er op Ketnet, Kadet, VTMKZOOM of Disney Junior vast wel iets leuks te zien. En als je gezellig met de hele familie voor de buis zit, kun je afstemmen op Disney Channel. Zij hebben niet enkel programma’s voor kleuters, kinderen én tieners, maar ook gewoon voor het hele gezin.

Kijken maar! Want al deze kinderzenders zitten helemaal gratis in onze all-in van Love. Ontdek ook de andere tv-zenders van Love.

Mickey en zijn vriendjes maken deel uit
van het Love-pakket bij Orange