Menu
Blog

Ons engagement naar jou toe!

Tech

Cijfertjes, grafieken, infographics, reclame, allemaal heel mooi en wel, maar wat heb jij eraan? Het enige wat telt voor jou is je eigen ervaring met ons netwerk. En het is door die ervaring met ons te delen dat we samen het beste netwerk kunnen bouwen. Daarom besloten we een manifest opstellen.

26.01.2015 Andy Van Schil

Een manifest?

Zie het als onze belofte naar jou toe.  Geen geheimen, geen blabla en geen gezever. Heb jij vragen over ons netwerk? Dan krijg je van ons duidelijke en transparante antwoorden.
We verwachten dan ook dat jij ons vertelt waar het schoentje juist knelt. Heb jij slechte ontvangst op de plek waar je woont? Laat het ons weten en wij gaan ermee aan de slag.
We willen je ook op de juiste manier gaan informeren. Geen complexe terminologie, maar duidelijkheid. Begrijpbaar voor iedereen!
In een later stadium gaan we de baan op en komen we naar je toe! Wij onderzoeken ter plekke wat er scheelt. Meer info daarover volgt nog.

Hoe?

Stel je vraag over ons  netwerk op onze Facebook of Twitterpagina, met de hashtag #mobinetwerk. Met jouw feedback gaan we dan aan de slag en je krijgt van ons, op 4 februari, een duidelijk en transparant antwoord, via video.
Grijp dus je kans om samen met ons het beste netwerk in België te bouwen. Wij garanderen dat we naar je luisteren.

Het netwerk van Orange

Tags

Found this useful? Share with

Andy Van Schil