Menu
Blog

Scoren met de recepten van ‘De Zomertafel’ op Njam!

Fun

De temperaturen bereikten deze zomer al spectaculaire hoogten en onze zin om te koken verdween als sneeuw voor de zon.

Kijk je op tegen zweten achter je fornuis en komen de tomaat-mozzarella en meloen met parmaham stillaan je oren uit? Dan geeft ‘De Zomertafel’ op Njam! je de broodnodige inspiratie.

27.07.2019 Simon VAN CAUTEREN

Elke aflevering zorgen twee chefs voor een goedgevulde tafel en recepten voor smakelijk summerfood. Het beste nieuws? Alles is eenvoudig na te maken. Tijd om je schoonouders uit te nodigen dus en … cook to impress!

Sharing is caring

Tegenwoordig moet alles geshared worden. En dan hebben we het niet over onnozele Facebook-posts die viraal gaan, maar over kleine gerechtjes die gedeeld worden aan tafel.

Hoewel wij achter het principe van Joey uit ‘Friends’ staan (“Joey doesn’t share food!” – remember?), is het best gezellig om te genieten van zomerse hapjes met vrienden. Laat die side dishes, salades en BBQ-gerechten dus maar komen. Oh, en ook een cocktail graag!

It’s getting hot in here

‘De Zomertafel’ brengt je meteen in de stemming voor een zwoele avond met romantische zonsondergang op de tonen van de ‘Lambada’.

Njam! liet de presentatie van het programma over aan verschillende duo’s als Steffi Vertriest & Roger van Damme en Jeroen De Pauw & Dagny Ros Asmundsdottir. De vibe tussen de chefs is ongezien en geeft de gerechten nog wat extra kruiding.

Dagny Ros Asmundsdottir en Jeroen De Pauw in De Zomertafel op Njam!

Toch zijn het niet allemaal beroemde koppen die hun kookkunsten showen. Ook nieuw gezicht Lore Moerman, chef van restaurant Bodo in Gent, laat de temperaturen stijgen. En dat ligt niet alleen aan haar pittige gerechten … *wink, wink*.

Heb jij ook een onstilbare honger gekregen? Kijk dan elke zaterdag om 11.00 u, 17.00 u of 22.00 u naar ‘De Zomertafel’ op Njam!.

▶️ Deze inspirerende kookzender is inbegrepen in ons Love-aanbod.

Zin in een voorsmaakje?

Bekijk hieronder alvast de trailer. Let op: wij zijn verantwoordelijk voor het water dat je in de mond loopt.

Found this useful? Share with

Simon VAN CAUTEREN
Gamer et photographe, le partage est dans sa nature de Digital Native biberonné aux Likes et aux Retweets.