Menu
Blog

Burn baby burn, steek die barbecue maar aan met Njam!

Fun

Wanneer het kwik boven de 18°C stijgt, de zon zich vijf minuten durft te vertonen en de buurman zijn spierwitte (harige!) torso ontbloot, willen wij maar één ding: barbecue!

10.07.2019 Simon VAN CAUTEREN

Ben jij ook een BBQ-addict, maar wil je eens iets anders op de grill dan die eeuwige satés, hamburgers en chipolata’s? Ben je de saaie aardappelsalade en pasta pesto, overgoten met liters cocktailsaus, grondig beu? Dan brengt Njam! verrassende ideeën op je bord én in je glas.

BBQ Vanavond?!

Njam! verwent de kijker met hét barbecueprogramma van deze zomer. Bart Desmidt, die je kent van het tweesterrenrestaurant Bartholomeus, is grill master van dienst in ‘BBQ Vanavond?!’. Hij leert je als geen ander hoe je kunt scoren met de perfecte cuisson van een smakelijke côte à l’os.

Daarnaast bedient hij veggies en vegans op hun wenken met bijzondere groentecreaties. Mannen vallen vast en zeker in zwijm voor bereidingen als ‘kip op bierblik met rum’, maar Bart is ook niet vies van recepten waar je – als we hem mogen geloven – ‘succes mee hebt bij de miekes’.

Het oeverloze enthousiasme van de chef en zijn sappige West-Vlaamse accent krijg je er gratis bovenop.

Schol, op de zomer!

Start het weekend – iets te vroeg – met frisse cocktails en originele hapjes. Op donderdagavond is het aperotime op Njam! met ‘In de mix’. Bekende koks en bartenders geven om 21.15 uur, na Bart Desmidt, hun geheimen prijs.

Net als in ‘BBQ Vanavond?!’ zijn alle gerechten makkelijk na te maken met slechts enkele ingrediënten. Zo is er nog genoeg tijd om je vrienden op te trommelen, snel langs de winkel te gaan en de drank koud te zetten. En dan, barbecueën maar!

Ben je helemaal in zonnige sferen en heb je zin gekregen in een geslaagde BBQ-avond? Kijk dan elke maandag en donderdag om 17.15 uur, 21.15 uur en 24.00 uur naar Njam!. Zin in andere zomerse gerechtjes? Kijk dan ook zeker naar ‘De Zomertafel’ , eveneens op dé Vlaamse kookzender.

▶️ Njam! is inbegrepen in ons Love-aanbod.

Zin in een voorsmaakje?

Bekijk hieronder alvast de trailer van ‘BBQ Vanavond?!’ en kom helemaal in de stemming voor een zwoele zomeravond.

Found this useful? Share with

Simon VAN CAUTEREN
Gamer et photographe, le partage est dans sa nature de Digital Native biberonné aux Likes et aux Retweets.