Menu
Blog

Deze nieuwe tv-programma’s staan je dit najaar te wachten

Fun

Na de 10.785ste herhaling van Lili en Marleen en de zoveelste zomerbeelden met grazende koeien, zijn we dringend toe aan wat nieuws. Het kersverse tv-seizoen komt dan ook als geroepen. Wij slaan alvast proviand in, kruipen onder een dekentje en zetten onze smartphone op vliegtuigmodus. De tv gaat niet meer uit dit najaar!

22.08.2019 Simon VAN CAUTEREN

En nu gaan we vegen op VIER

Jawel, het wonder is geschied: het tweede seizoen van Callboys is ein-de-lijk in aantocht. De legendarische Jay Vleugels kwam twee jaar geleden noodlottig aan zijn einde door een bizar liftongeval (R.I.P.). Broer Jeremy neemt in het nieuwe seizoen zijn plaats in en gaat vanaf nu ‘vegen’ met collega-escortes Wesley en Devon. Hilariteit verzekerd!

Jong geweld roert in de potten bij VTM

Bij VTM is het vooral studentenkok Loïc Van Impe die de kijkers voor zich moet winnen. De chef is nog maar 25 jaar oud, maar is nu al een echte hit op sociale media. De jonge foodvlogger neemt de fakkel over van Sandra Bekkari, die er niet in slaagde om Dagelijkse kost op Eén te verslaan. Begrijpelijk, want de (soms iets té) healthy gerechtjes van de gezondheidsgoeroe kwamen ons ook de oren uit …

De nieuwe leading lady van Eén

Ook Lieven Van Gils werd bedankt voor bewezen diensten en wordt vervangen door een jongere versie. Danira Boukhriss, co-presentatrice en BFF van Kobe Ilse, krijgt haar eigen talkshow en zal elke avond een actueel onderwerp aankaarten. Danira vier dagen per week live in onze woonkamer? Wij klagen niet!

Eenzaamheid op Canvas

Op Canvas gaat Xavier Taveirne, na zijn straf programma Voor de mannen, het gesprek aan met mensen die zich eenzaam voelen. De presentator wil zich vooral focussen op interessante en persoonlijke verhalen die hoopgevend zijn. Wees gerust, een triest programma zal het niet worden. Ontroerend des te meer!

Wil je niets van het nieuwe tv-seizoen missen? Ontdek dan ons Love Trio-pack.

Found this useful? Share with

Simon VAN CAUTEREN
Gamer et photographe, le partage est dans sa nature de Digital Native biberonné aux Likes et aux Retweets.