Menu

Nieuw in dé all-in Love : MENT TV, dé Vlaamse hitzender

Is je liefde voor Vlaamse hitmuziek dieper dan de diepste zee? Dan ben je bij Love, de all-in van Orange, aan het juiste adres. Want naast verschillende andere muziekzenders maakt ook de Vlaamse hitzender MENT TV sinds kort deel uit van dit pakket. Om het op z’n Eddy Wally’s te zeggen: ‘Wauw, gewéldig!’. Ontdek snel wat je allemaal kunt bekijken op MENT TV.

31.10.2018
Door Céline R

Will Tura in Hadiemicha!

De koningin van de Vlaamse schlagermuziek? Dat moet Micha Marah zijn. Je kent haar misschien vooral van haar succesvolle muziekcarrière, maar Micha maakte ook naam als radio- én tv-presentatrice. En dat is vandaag niet anders op MENT TV. Elke zondag nodigt Micha een BV uit in haar muzikale praatprogramma Hadiemicha. Passeerden al de revue: Will Tura, Jelle Cleymans, Christoff en vele anderen.

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

Als er iemand een feestje kan bouwen dan is het Dimitri Vantomme wel. Elke vrijdag én zaterdag zet hij de MENT TV-studio van 20.00 tot 22.00 uur dan ook helemaal op zijn kop in Waar is da feestje. Naast het polonaisemoment, komt daarin ook de Feest Top 5 aan bod met de vijf favoriete feesthits van de MENT TV-kijkers.

MENT TV en Love hebben een hart voor Vlaamse muziek

Het polonaisemoment gemist en nog zin om te dansen? Geen nood, op MENT TV komen er genoeg andere programma’s aan bod waarin je de beentjes los kunt schudden: 40 jaar Duits Schlagerfestival met Dennie Christian, Geflipte 10, De Vlaamse Top 10, Playlist met Frederik Geeroms, De Vlaamse Top Toen, Hart Voor Muziek... Niet in de mood om te feesten? Ook dan kun je terecht bij MENT TV met Bucket list van... of Fashion Date waarin Vlaamse artiesten gerestyled worden of vertellen welke dromen ze nog willen verwezenlijken. Voor iedere Vlaamse muziek-lover dus wat wils!

Welke zenders er nog in je Love abonnement zitten? Dat ontdek je hier!