Menu

Neem Orange TV overal met je mee (écht overal)

De Orange TV-app wordt nog beter. Want nu kan je de zenders van Orange TV onbeperkt bekijken op je smartphone en tablet. Wij leggen uit hoe dat werkt.

25.05.2018
Door Céline R

Tot nu kon je met de Orange TV-app de tv-gids bekijken en je smartphone of tablet gebruiken als afstandsbediening (voor al die keren dat je niet meer wist waar je de afstandsbediening gelaten hebt). Veel klanten vroegen om hun programma's te kunnen bekijken via de app. En dat is nu mogelijk. Tegenwoordig kan je bovendien live tv kijken met de app, ongeacht of je verbonden bent via 3G of 4G of uiteraard via wifi. Thuis of onderweg, jij beslist!

En de beeldkwaliteit ?

Bij de lancering geeft de app toegang tot een vijftiental zenders (afhankelijk van je gemeente), voor elke leeftijd en voor ieders smaak.
Het voordeel van deze update is dat je kan kiezen uit drie niveaus van beeldkwaliteit (laag, gemiddeld en hoog). Heb je een beperkte databundel? Kies voor de hoogste kwaliteit via wifi en schroef de kwaliteit een beetje terug als je via 3G of 4G verbonden bent om te vermijden dat je bundel te snel op is. Goed nieuws voor klanten met een onbeperkte databundel: zij kunnen onbeperkt live tv kijken. En om niet te hard te moeten nadenken over welke kwaliteit je kiest, krijg je telkens eerst te zien hoe je verbonden bent.

In vakantie ?

Gebruik de nieuwe versie van de Orange TV-app wanneer je niet thuis bent, wanneer je deze zomer op een terrasje zit of zelfs op vakantie bent. De app is onmiddellijk toegankelijk, overal in Europa (neem het Belgische journaal en al je lievelingsseries overal met je mee). En als je een tablet hebt, kan je de app gewoon gebruiken als tweede of derde scherm in huis.

Binnenkort zal Orange TV ook toegankelijk zijn op je pc of Mac. Tot die tijd kan je de applicaties voor Android en iPhone/iPad downloaden op deze pagina.
Heb je de Orange TV-app al? Vergeet dan niet de update te installeren om live tv te kunnen kijken. Heel veel kijkplezier gewenst!

Woon je in Brussel?

In de Brusselse gemeentes die afhangen van het SFR-netwerk zal de dienst 'live-tv' jammer genoeg niet beschikbaar zijn bij de lancering van de app. We doen er alles aan om live-tv zo snel mogelijk beschikbaar te maken, wees gerust.

Ontdek de Orange TV app