Menu
Blog

NBA All-Star Game: 4 gladiatoren om in de gaten te houden

Fun

17.02.2017 Andy Van Schil

Dunks, driepunters, tricks, topbasketters, celebrities, snacks, drinks en veel spektakel: dat is het NBA All-Star Weekend in een notendop. Dit weekend is het weer verzamelen geblazen in New Orleans. Het orgelpunt is de NBA All-Star Game waarin de beste spelers uit de Eastern Conference het tegen de toppers uit de Western Conference opnemen. Wie hou je het best in de gaten terwijl je vanuit je luie zetel van de basketbalkunsten geniet? 4 gladiatoren om te volgen!      

LeBron James


LeBron James is altijd goed voor assists, rebounds en shots. Hij blijft een van de belangrijkste uithangborden van de NBA. De forward van de Cleveland Cavaliers werd in z’n jeugd al vergeleken met Michael Jordan en maakte op z’n 19de z’n debuut in de NBA. Zijn statistieken liegen er niet om: maar liefst 4 keer MVP (most valuable player) van de NBA. Niet alleen z’n skills spreken tot de verbeelding en kluisteren veel liefhebbers aan het scherm. Ook z’n levensverhaal is inspirerend en maakt hem razend populair.     

Carmelo Antony


In 2011 keerde Carmelo Antony terug naar z’n thuishaven en vond hij onderdak bij z’n geliefde New York Knicks. De forward uit Brooklyn, een kolos van ruim 2 meter en meer dan 100 kg, heeft een palmares om u tegen te zeggen. Carmelo doet altijd van zich spreken wanneer hij een basketbalveld betreedt – zowel in de NBA als tijdens de Olympische Spelen (als lid van het Amerikaanse basketteam).

Kevin Durant


Zodra hij z’n opwachting maakte bij de grote jongens, was Kevin Durant hot in NBA-land. In zijn eerste jaar haalde hij een gemiddelde van 25,8 punten en 11,1 rebounds. Cijfers waarmee je thuis kunt komen! De forward van de Golden State Warriors werd in 2008 dan ook verkozen tot Rookie Of The Year. In 2014 werd bij MVP! Hij is een vaste waarde in het NBA All-Star Team en weet perfect hoe hij een publiek moet inpakken.

Stephen Curry

Stephen ‘Steph’ Curry is geen onbekende van het NBA All-Star Weekend. In 2011 won de point-guard van de Golden State Warriors de Skills Challenge. Dat hij over skills beschikt, bewijst hij elke keer op het basketbalparket. In 2015 en 2016 werd Curry twee jaar op rij MVP in de NBA. Hou zeker z’n driepunters in het oog. Hij is een specialist!

 

 

Tags

Found this useful? Share with

Andy Van Schil