National Geographic in het tv-pakket van Orange: jouw portie dagelijkse ontspanning

Fun

Voel je na een dag hard werken de drang om de weidse natuur in te trekken? Ver hoef je niet te gaan. Nestel jezelf comfortabel op de sofa, neem de afstandsbediening erbij en zap naar de twee zenders National Geographic en National Geographic Wild, die sinds kort deel uitmaken van de all-in van Orange.

19.10.2018
Door Céline R

National Geographic: een sprankelende cocktail van wetenschap en geschiedenis

National Geographic pakt dagelijks uit met documentaires rond vier centrale thema's: wetenschap, cultuur, geschiedenis en de grootste mysteries op aarde.
In Megastructures wordt de wetenschap onder de loep genomen; de reeks Locked Up Abroad laat ons kennismaken met andere culturen; documentaires over Hitler nemen ons mee op een reis terug in de tijd en de grootste mysteries en rampen worden belicht in o.a.  Air Crash Investigation.

National Geographic Wild: de zender met de allermooiste dierendocumentaires

De focus van Nat Geo Wild, het kleine broertje van National Geographic, ligt op natuur, ecologie en het dierenrijk.
De zender wil zijn kijkers een spiegel voorhouden door te focussen op al het moois hier op aarde en de talrijke gevaren die onze planeet bedreigen.
Een kleine greep uit het spectaculaire aanbod:

  • Animal Fight Club : volg de strijd op leven en dood tussen de beste jagers uit het dierenrijk, met extra aandacht voor hun buitengewone wapenarsenaal, hun pantser en hun dodelijke tactieken.
  • Africa's Hunters: een oude luipaard wordt uitgedaagd door een jonge rivaal, een leeuwenwelpje vecht om zijn plaats in de troep te vinden en een jonge hyena moet zorgen dat hij sterk genoeg is voor het droogseizoen aanbreekt. Volg deze unieke hoofdrolspelers van dichtbij en ontdek hoe zij zich op wonderbaarlijke wijze aan hun omgeving aanpassen.
  • Destination Wild: er zijn nog steeds plaatsen op aarde waar niemand is geweest. Zij geven ons een idee van hoe de aarde er ooit moet hebben uitgezien. Van de ijsbergen in Denali tot het kristalheldere water van Costa Rica, kijk mee welke verhalen zich in het dierenrijk afspelen.

Ontdek alle andere beschikbare zenders in je Love-pakket op onze website.