Menu
Blog

Na Pokémon Go is het nu tijd voor ... Harry Potter!

Fun

Voor de fans van de saga komt dit nieuws vast niet uit de lucht vallen. Niantic, de ontwikkelaar van het wereldwijde fenomeen Pokémon Go, lanceerde onlangs zijn nieuwe geolocatiegame, gebaseerd op de magische wereld van Harry Potter.

15.05.2019 Céline Roman

Harry Potter: Wizards Unite in de testfase

Voorlopig kan je van de game alleen nog maar een bètaversie spelen in twee landen: Australië en Nieuw-Zeeland. De nieuwe game van Niantic zou nog meer aandacht krijgen dan Pokémon Go enkele jaren geleden.
In de game, die net als bij Pokémon Go je geolocatie gebruikt, speel je een nieuwe rekruut van de Statute of Secrecy Task Force, de taakgroep die werd opgericht om magische wezens en voorwerpen te vangen die uit de tovenaarswereld zijn ontsnapt na wat men de 'Calamity' noemt.

En in België?

Wie niet kan wachten, kan het spel nu al spelen. Uiteraard op eigen risico :-) Het zou volstaan om het APK-bestand te downloaden dat alle bestanden bevat die nodig zijn voor de installatie van de game.
Momenteel is die 'voorlopige' versie - die niet geheel ongevaarlijk is - alleen verkrijgbaar op Android.

Pokémon Go: het succes blijft duren

Het liedje van de augmented-realitygame die in juli 2016 gelanceerd werd, is nog lang niet uitgezongen. Volgens sommige bronnen zou de game alleen al in april jongstleden voor meer dan 65 miljoen USD aan inkomsten hebben gegenereerd.
Het spel zou nog altijd de zesde plaats bekleden in de ranglijst van game-apps met de hoogste omzet.
We duimen ervoor dat het Harry Potter even goed mag vergaan ...

Dota 2: het grootste e-sportfenomeen

Tags

Found this useful? Share with

Céline Roman
Dol op sms’en en smileys. Smoor op shoppen en lekker eten. Gek op joggen en apps.