Menu
Blog

Mode steelt de show op de smartphone

Fun

Naar aanleiding van de solden in januari werden haast overal in Europa pakken meer modeapplicaties gedownload.
Ook het aantal bezoekers van gespecialiseerde modewebsites kende een explosieve groei.

09.05.2017 Céline Roman

Iedereen slachtoffer van de mode?
Tegenwoordig gebruikt bijna iedereen zijn smartphone om te shoppen en de nieuwste modetrends te volgen, ook mannen. Dat gezegd zijnde staan vrouwen nog altijd op eenzame hoogte. Volgens een onderzoek van Mediamétrie in Frankrijk, bekijkt 50 % van de min 50-jarigen modeapps en -sites, en dat terwijl ze amper 21,6 % van de gebruikers van mobiel internet vertegenwoordigen. Qua merken spant Zalando de kroon. De website registreerde in januari in Frankrijk 2,6 miljoen unieke bezoekers!

De onvermijdelijke hashtags
Volg de trendsetters en je bent automatisch mee. Talrijke bloggers, modellen en ontwerpers delen hun informatie, foto's en ideeën voor inspiratie op Twitter en Instagram. Mis niets van dat alles en volg de hashtags #chic #fashion #mode #stylish.

Een modeadviseur in huis
Vertrouw je voor de beste tv-programma's, de beste plaatsen om uit te gaan en de beste boeken op een applicatie? Wij hebben een app ... om je naar de laatste mode te kleden. De applicatie 'Clothe to me' (al beschikbaar op iPhone, binnenkort ook op Android) gunt je via je smartphone een blik in je kleerkast. Zo verlies je in je dressing niet al te veel tijd met vragen zoals: 'Wat zal ik nu weer eens aantrekken?'. Ontbreekt het je aan inspiratie? De applicatie stelt in een oogwenk een outfit voor je samen dankzij de functie 'Dress Me Up!'.

Nog niet genoeg?
Bekijk onze selectie van modeapplicaties en mis niets van de laatste modetrends op en naast de catwalk.

Found this useful? Share with

Céline Roman
Dol op sms’en en smileys. Smoor op shoppen en lekker eten. Gek op joggen en apps.