Menu
Blog

#Mobinetwerk: jouw vragen, onze antwoorden

Onderweg

Een paar weken terug vroegen we je om al je opmerkingen en/of vragen over het Mobistar netwerk met ons te delen via #Mobinetwerk. We garandeerden je een antwoord in alle transparantie, zonder zever, zonder blabla.

25.03.2015 Simon VAN CAUTEREN

En dus zijn we aan de slag gegaan!

Het antwoord op de meest gestelde vragen hebben we in  een aantal korte video’s gegoten. De overige vragen hebben we jullie persoonlijk, via Twitter of Facebook beantwoord.

Hoe zijn we te werk gegaan?

Nogal wiedes! We hebben de hulp ingeroepen van onze experts. Onze expert Christof lichtte toe hoe we een netwerk uitbreiden door de installatie van antennes.  In een volgende video had hij het over de frequenties die Mobistar gebruikt.

Ook de vragen over de iPhone 5 en 4G en 4G+ passeerden de revue. En dan was het de beurt aan Wim. Hij wist ons te vertellen wat de plannen zijn wat betreft de netwerkdekking voor treingebruikers en hoe Mobistar de netwerkdekking in de metro gaat aanpakken.

Wij hopen van harte je hiermee geholpen te hebben. Aarzel niet om ons vragen te blijven stellen. Het is dankzij jullie ervaringen dat we ons netwerk kunnen verbeteren en jullie een nog betere service kunnen aanbieden.

Het netwerk van Orange

Tags

Found this useful? Share with

Simon VAN CAUTEREN
Gamer et photographe, le partage est dans sa nature de Digital Native biberonné aux Likes et aux Retweets.