Menu

Minder stress met de automatische herlading

Heb je een herlaadkaart liever dan een abonnement? Maar soms vergeet je je kaart te herladen? Dat kan je vermijden dankzij de "Automatic Reload"-dienst.

10.12.2012
Door Simon V

Wie geen zin heeft een abonnement aan te gaan, geniet van een brede keuze aan opties die aangepast zijn aan diverse gebruikersprofielen: TempoTalk, TempoText, Redbull, PlugMobile en Internet on mobile. Je zou kunnen denken dat deze opties minder voordelig zijn. Integendeel! Je kan bellen, sms’en en surfen, en bent op elk moment bereikbaar, zowel in België als in het buitenland, ook als je geen abonnement hebt.

Ja, maar... Het kan gebeuren dat je je kaart vergeet te herladen of er gewoon geen tijd voor hebt. Dan is de automatische herlading een oplossing voor je.  Je kan kiezen tussen een herlaadbeurt van 10, 15, 25 of 50 euro.  Je kan deze dienst in een paar minuten online activeren. En elke maand kan je het herlaadbedrag, dat rechtstreeks van je bankrekening of kredietkaart afgehaald wordt, wijzigen, voordelen inbegrepen (minuten, surfdata, onbeperkt sms'en inbegrepen).

Je kaart herladen