Menu
Blog

Mickey en zijn vriendjes maken deel uit van het Love-pakket bij Orange

Fun

Iedereen weet hoe lastig het is om je oogappels van het kleine scherm weg te houden. Er is haast geen beginnen aan. Om je te helpen in je zwakke momenten biedt Orange je nu meerdere kinderzenders gratis aan.

27.02.2019 Céline Roman

Disney Channel

Dag (en nacht), zeven dagen per week, zie je op Disney Channel de mooiste animatieseries (Vampirina), tekenfilms (DuckTales), magazines (DC Spot), humoristische series (Mère et fille) en jeugdseries, voor iets oudere kinderen (Violetta).
In maart zal het al zwart en wit zijn dat de klok slaat met de eerste aflevering van 101 Dalmatian Street. Volg de avonturen van Delilah en Doug, en hun 99 zwart-witte pups.

Disney Junior

De tweede zender richt zich tot een jonger publiek (3 tot 7 jaar) met cultseries zoals Mickey en de Roadster Racers, PJ Masks en Puppy Vriendjes.
In maart zullen je kinderen zeker de aftrap niet willen missen van het nieuwe seizoen van Puppy Vriendjes en de nieuwe onuitgegeven serie Gigantosaurus, waarin we de avonturen volgen van vier vrij nieuwsgierige dinovriendjes.
Volgens Pierre Sissmann, CEO van Cyber Group Studios, "zijn kinderen altijd al gefascineerd geweest door dino's. Ze zullen zich meteen herkennen in onze personages in hun zoektocht naar zelfstandigheid. Ze zullen zien hoe belangrijk het is om altijd zichzelf te blijven."
We kunnen niet wachten om kennis te maken met Mazu, de nieuwsgierigste van de bende, Tiny, de speelvogel, Bill, de rustige, en Rocky, de durfal.

Ontdek Love van Orange

Found this useful? Share with

Céline Roman
Dol op sms’en en smileys. Smoor op shoppen en lekker eten. Gek op joggen en apps.