Met deze schoenen loop je op wolken

Deze schoen werd uitgevonden in Frankrijk en het is de eerste schoen die 'aanvoelt' wanneer de drager ervan zal vallen. E-Vone bekommert zich om jou en de gemoedsrust van je familie.

08.01.2019
Door Céline R

Deze schoen stal onze aandacht op Atlantique, de beurs voor senioren die in november plaatsvond in Nantes. Het is het eerste paar schoenen dat in Frankrijk geproduceerd werd en dat slim genoeg is om jou te helpen indien je bent gevallen en/of het bewustzijn bent verloren. Bijna iedereen is het er over eens dat dit een revolutionaire uitvinding is voor alle (toekomstige) senioren.

Schoenen zijn zoals kleren: je draagt ze de hele dag door. Je hebt ze dag in, dag uit dicht bij je. Voortaan hoef je geen alarm meer om je hals te dragen als je een ommetje wil maken. Vaarwel speciale horloges en gsm's! De schoenen van E-Vone zijn mooi en comfortabel, en ze verbergen een schat aan technologische snufjes die over jou en je welzijn waken.

Wanneer je binnen of buiten valt (of dreigt te vallen), sturen je schoenen via sms een alarm met je precieze locatie. Wil je je familie of vrienden niet tot last zijn? Geen probleem! De onderneming heeft een telefonische helpdesk die dag en nacht bereikbaar is, zelfs op zon- en feestdagen. Het alarm komt dan binnen bij een van hun medewerkers, die hulp voor je zal halen.

Er bestaat zowel een collectie voor dames als voor heren. In de komende maanden zal E-Vone ook een collectie pantoffels lanceren. Zo ben je altijd veilig, ook thuis op je pantoffels. Na aankoop zal de dienst met een abonnement worden aangeboden. Je hoeft dan enkel nog uit de verschillende formules te kiezen: voor bijstand thuis, buitenshuis of aldoor. De prijzen zijn voorlopig niet bekend, maar de Franse producent drukt ons op het hart dat de eerste leveringen voor begin 2019 zijn.

Meer informatie is te vinden op de officiële website: www.e-vone.com